Σφαιρόπουλος: «Ντρέπομαι για την απόδοσή μας τον τελευταίο καιρό» (vid)

Σφαιρόπουλος: «Ντρέπομαι για την απόδοσή μας τον τελευταίο καιρό» (vid)
Ο Για΄ννης Σφαιρόπουλος απογοητευμένος από όσα έδειξε ο Ολυμπιακός στο παρκέ κόντρα στην Κύμη έθεσε εαυτόν και παίκτες προ των ευθυνών τους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δε μπορούσε να πιστέψει τον άσχημο τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του κάτι το οποίο τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρχικά ανέφερε, «Κάναμε το 1-0, αλλά όπως όλοι είδατε δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Όσο ήμασταν συγκεντρωμένοι είχαμε καλή απόδοση. Κρατήσαμε την Κύμη στους 8 πόντους στην πρώτη περίοδο, στους 11 μέχρι το 15. Η διαφορά έφτασε μέχρι τους 25 και κάπου εκεί όλοι πίστεψαν ότι θα είναι εύκολο και σταματήσαμε να κάνουμε αυτά που έπρεπε. Ντρέπομαι για την εικόνα μετά το 15 του αγώνα και για την εικόνα αυτής της ομάδας. Μίλησα στους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια και θα πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για αυτή την εικόνα. Πρώτος εγώ, αλλά και όλοι οι παίκτες γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίζει έτσι. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα όσο είναι καιρός. Γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, βλέπετε πως είναι τα πράγματα μέσα στο γήπεδο, δεν θα πάνε όπως τα θέλουμε τα πράγματα. Η ομάδα θέλει κάτι παραπάνω απ' όλους».

Για το τι φταίει και η ομάδα έχει αυτή την απόδοση: «Αγωνιστικοί και πνευματικοί λόγοι. Όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο, έχοντας κάνει παιχνίδια ποιοτικά στην Euroleague, έχουμε κερδίσει σε δύσκολες ευρωπαϊκές έδρες ομάδων που βρίσκονται στο Final 4 και παίζουμε σήμερα έτσι και όχι μόνο σήμερα αλλά το τελευταίο διάστημα, κάτι φταίει».

Για το αν δεν διακρίνει θέληση στους παίκτες του: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες δεν θέλουν να κάνουν κάτι καλό. Είμαι όμως σίγουρα προβληματισμένος και όλο αυτό το διάστημα που δεν παίζουμε καλά προσπαθώ να βρω τον τρόπο και την αιτία που η ομάδα δεν αποδίδει καλά. Αν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βελτιωθούμε, δεν μπροούμε να κάνουμε τίποτα. Μόνο όλοι μαζί και ως ομάδα μπορούμε να καταφέρουμε κάτι και να το ξεπεράσουμε αυτό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα