Κόνιαρης: «Μπορούμε το 2-0 με την ΑΕΚ»

Κόνιαρης: «Μπορούμε το 2-0 με την ΑΕΚ»

Κόνιαρης: «Μπορούμε το 2-0 με την ΑΕΚ»

Ο Αντώνης Κόνιαρης εξέφρασε την σιγουριά πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να νικήσει την ΑΕΚ στην Αθήνα (19/05, 16:00) και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του έχει πάρει τον... αέρα της ΑΕΚ: «Θέλω πρώτα να πω, ότι περιμένουμε τον Απόλλωνα (σ.σ. Τσόχλα), ο οποίος χτύπησε και θα δούμε αν είναι καλά. Είναι το πρώτο για εμάς αυτό... Τα άλλα παιχνίδια δεν είχαν καμία σχέση με την ένταση του σημερινού αγώνα. Τα playoffs είναι πάντα διαφορετικά. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήμασταν πιο δυνατοί στην άμυνα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει παίκτες Euroleague στο ένας με έναν. Καταφέραμε να τους σταματήσουμε και ήταν πολύ καλό για εμάς αυτό. Πάνω από όλα είναι η άμυνα, αυτό ήταν το "κλειδί". Όλη η ομάδα στηρίζεται στην άμυνα και σίγουρα κι εγώ. Από εκεί παίρνουμε αυτοπεποίθηση».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου (19/05, 16:00): «Πρέπει να ξεκουραστούμε, να γεμίσουμε μπαταρίες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και με τον κόσμο της ΑΕΚ εκεί, αλλά νομίζω μπορούμε να κάνουμε το 2-0».

Best of internet