Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να κάνουμε υπέρβαση»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να κάνουμε υπέρβαση»

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο(16/5, 18:00) την ΑΕΚ στο «Παλατάκι» και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στο μέγεθος της προσπάθειας που πρέπει να καταβάλλει η ομάδα του.

Ο προπονητής του Δικεφάλου με δηλώσεις του στο www.paokbc.gr αναφέρθηκε στην αξία της ΑΕΚ λέγοντας ότι… «η αξία του αντιπάλου, αντικατοπτρίζει και την δυσκολία της συγκεκριμένης σειράς για μας. Θα είναι μία σειρά πολύ ποιοτική, η οποία περιμένουμε να χαρίσει στον κόσμο όμορφες στιγμές. Αρχής γενομένης από αύριο, αλλά και σε κάθε παιχνίδι αυτής της σειράς, θα πρέπει να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τα όρια της απόδοσής μας. Θα πρέπει να κάνουμε μία υπέρβαση σε κάθε αγώνα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την σειρά και να περάσουμε μία ομάδα, που έχει μία καταπληκτική σεζόν ως τώρα με τις επιτυχίες που έχει κάνει στο Κύπελλο και στο Basketball Champions League. Κι όλα αυτά χαρακτηρίζουν και την ποιότητα της ΑΕΚ».

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην άμυνα αλλά και στον τομέας της συγκέντρωσης: «Θα χρειαστεί να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, πολύ καλοί στην ατομική άμυνα, να έχουμε ηρεμία και καθαρό μυαλό στην επίθεση για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Θεωρώ ότι με την βοήθεια που θα έχουμε από τον κόσμο μας στο αυριανό παιχνίδι, θα μπορέσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα και την πρώτη μας νίκη σε αυτή την σειρά».

Σε ερώτηση σχετική με τις δύο νίκες που πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια κι αν αυτές προσφέρουν ψυχολογικό πλεονέκτημα, απάντησε: «Όταν μπαίνεις στα playoffs το κίνητρο είναι πολύ υψηλό και ιδιαίτερα για μας, καθώς παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Όλοι μας θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κι αυτό πρέπει να κάνουμε γιατί περιμένουμε μία πολύ αμφίρροπη σειρά. Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτή την σειρά. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο όμορφο τρόπο που τελειώσαμε την κανονική περίοδο και να κάνουμε την πρώτη μας υπέρβαση στα playoffs».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα