Αλεξανδρής: «Ο Πανιώνιος σώθηκε με τη δουλειά άλλου προπονητή»

Αλεξανδρής: «Ο Πανιώνιος σώθηκε με τη δουλειά άλλου προπονητή»

bet365

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τη σωτηρία του Πανιωνίου, η οποία ήρθε μέσω... Αμαλιάδας, και τόνισε πως δεν κατάφερε να δώσει τίποτα από εκείνον στην ομάδα.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δίπλα μου έχω ένα από τα παιδιά που συνεργάστηκα σε 3 ομάδες με απόλυτη επιτυχία και για αυτό που είχα πει δικαιώθηκα. Από τότε που έπαιζε ο Νίκος (Βετούλας) είχα πει ότι θα γίνει καλός προπονητής και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θέλω να του δώσω πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη αλλά και για την πορεία του γενικότερα. Πιστεύω ότι αν βοηθηθεί μπορεί να φτάσει ψηλά. Να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του, το Ρέθυμνο Cretan Kings, που είχε αξιοπρεπέστατη παρουσία και σήμερα δε μας χαρίστηκε. Έπαιξε από την αρχή μέχρι το τέλος κρατώντας το επίπεδο του πρωταθλήματος ψηλά και τιμώντας τη συμμετοχή του.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Σχετικά με το παιχνίδι, μας ξέφυγε από ένα σημείο και μετά. Βγήκαν τα γνωστά προβλήματα που έχουμε σαν ομάδα, δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε κοντά σχήματα, δε βρήκαμε λύσεις και χάσαμε δίκαια. Είμαι χαρούμενος που σώθηκε η ομάδα έστω και χωρίς τη δική μου συμμετοχή, γιατί ήρθα πριν 15 μέρες για να δώσω κάτι στην ομάδα και δεν τα κατάφερα. Δεν μπορώ να πω ότι δε χάρηκα αλλά παράλληλα είμαι στενοχωρημένος γιατί ήλπιζα ότι έστω ένα ματς από τα 3 θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε.

Ασχολήθηκα περισσότερο με προβλήματα εκτός γηπέδου παρά με το πώς θα παίξει η ομάδα. Αυτό γιατί ο Πανιώνιος σώθηκε με τη δουλειά άλλου προπονητή που πέτυχε 7 νίκες και εκτιμώ ότι αν από την αρχή είχαν γίνει κάποιες κατάλληλες κινήσεις δεν θα χρειαζόταν να φτάσει σε αυτό το σημείο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα