Σακελλαρίου: «Πολεμηθήκαμε κυρίως από μέσα»

Gazzetta team
Σακελλαρίου: «Πολεμηθήκαμε κυρίως από μέσα»

bet365

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου δεν έκρυψε τη χαρά του για την παραμονή του Πανιωνίου στην Basket League ωστόσο εξήγησε ότι η ομάδα του δέχθηκε μεγάλο πόλεμο, τόσο από έξω όσο και από μέσα.

Αρχικά ο γκαρντ του Πανιωνίου είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι «κατά την διάρκεια του αγώνα δεν ξέραμε το αποτέλεσμα στον Κόροιβο. Κανείς δεν μας πίστευε στην διάρκεια της χρονιάς. Πολεμηθήκαμε και από έξω και κυρίως από μέσα. Να το αφιερώσω στις δύο οικογένειές μου, στους γονείς μου και την αδερφή μου, στον γιατρό που με δέχτηκε και τις δύο κόρες του και στους αγνούς Πανιώνιους» και συνέχισε:

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

« Τώρα που τελειώσαμε να κάνουμε τον απολογισμό. Είναι άθλος, συγχαρητήρια. Ο Πανιώνιος αξίζει την Α1 αλλά και πιο ψηλά, όχι να παίζει την κατηγορία. Δεν μου αρέσει να κερδίζει άλλο και να μένουμε στην κατηγορία, καθώς έχω αυτοεκτίμηση και εγωισμό. Παρά τις δυσκολίες μείναμε, έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και να κάνουμε αυτοκριτική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα