Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός πήγε από τον αντίθετο δρόμο»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός πήγε από τον αντίθετο δρόμο»

Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός πήγε από τον αντίθετο δρόμο»

Ο Βασίλης Σπανούλης μόλησε για τα νεαρά παιδιά του Ολυμπιακού και του Προμηθέα καθώς επίσης και για το έπος της Κωνσταντινούπολης που έγινε σαν σήμερα πριν 6 χρόνια.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στην Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Προμηθέα.

Ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε για τα νεαρά παιδιά που αγωνίστηκαν πως, «Είναι ωραίο να βλέπεις νεαρά παιδιά. Η Ελλάδα έχει το DNA του μπάσκετ. Μακάρι να βγουν νέα παιδιά, να στελεχώσουν την Εθνική και να συνεχιστεί η πορεία του ελληνικού μπάσκετ. Το θέμα για εμάς στα playoffs είναι να είμαστε σε καλή κατάσταση, να επιστρέψουν οι τραυματίες και να είμαστε έτοιμοι στα playoffs για να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Για το γεγονός ότι συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από την κατάκτηση της EuroLeague από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, τόνισε: «Αυτές είναι όμορφες αναμνήσεις. Λέμε πως στον αθλητισμό υπάρχουν πολλές λύπες και μεγάλες χαρές. Έτσι συνέβη και με εμάς. Έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές και αυτή την ομάδα την έχει αγαπήσει ο κόσμος. Με μικρό μπάτζετ έχουμε χτίσει μία μεγάλη ομάδα που έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και Ευρωλίγκες. Έχουμε πολλούς Έλληνες παίκτες και οι ξένοι που έρχονται, έρχονται για να βοηθήσουν και να χτίσουν την καριέρα τους. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο αυτό. Πήγαμε από τον αντίθετο δρόμο».

Best of internet