Καστρίτης: «Είναι στιγμή να ευχαριστηθούμε όσα έχουμε καταφέρει»

ΑΕΚ - ΚΥΜΗ 82-76

Καστρίτης: «Είναι στιγμή να ευχαριστηθούμε όσα έχουμε καταφέρει»

Καστρίτης: «Είναι στιγμή να ευχαριστηθούμε όσα έχουμε καταφέρει»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την είσοδο της Κύμης στα playoffs της Basket League κι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο προπονητής της Κύμης ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Θα ήθελα να συγχαρώ τη ομάδα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Champions League. Είναι σημαντικό για όλο το ελληνικό μπάσκετ. Εύχομαι καλή συνέχεια για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Κέρδισε δίκαια η ΑΕΚ. Σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, παρά το ότι φαίνονταν κουρασμένοι, έδειξαν χαρακτήρα και πήραν τη νίκη.

Είναι το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου και για εμάς. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Φτάσαμε σε ένα σημείο να κυνηγάμε ακόμα και την 5η θέση. Αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά για την προσπάθεια των παικτών και των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω από την ομάδα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε στα playoffs. Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Θα πορευτούμε με το ίδιο πλάνο. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και είναι η στιγμή οι παίκτες να ευχαριστηθούν όσα έχουν καταφέρει και να νιώσουν πως οι κόποι όλης της χρονιάς είχαν μεγάλη αξία».

    Best of internet