Σάκοτα: «Απαράδεκτο που η λίγκα δεν μας υπολόγισε»

Σάκοτα: «Απαράδεκτο που η λίγκα δεν μας υπολόγισε»

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξέφρασε τα παράπονά του προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και μίλησε για το ματς με την Κύμη (13/05, 17:00).

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Πριν μιλήσω για τον αυριανό αγώνα με την Κύμη, θα ήθελα να πω ακόμα μία φορά ότι η Λίγκα δεν υπολόγισε το δικό μας Final 4. Mας άφησε με το ίδιο πρόγραμμα και έτσι δεν είχαμε περιθώρια ξεκούρασης σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο και δείχνει έλλειψη σεβασμού στο Πρωτάθλημα που όλοι αγωνιζόμαστε.

Από την άλλη τώρα, προσπαθούμε να μαζευτούμε μετά και την χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό και να παίξουμε ακόμα και την τελευταία στιγμή, όσο καλύτερα μπορούμε αύριο.

Η Κύμη είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό μας. Έχει πετύχει συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα και εμείς θα παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα