Σάκοτα: «Δεν υπάρχει σεβασμός από τους διαιτητές»!

Σάκοτα: «Δεν υπάρχει σεβασμός από τους διαιτητές»!

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα σχολίασε την αποβολή του Μάικ Γκριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως δεν έχει τίποτα θετικό να κρατήσει από τον αγώνα.

«Δεν υπάρχει κάτι θετικό να κρατήσουμε από το παιχνίδι. Ήταν μία προειδοποίηση ότι πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα. Πιστεύω ότι χάλασε το παιχνίδι η αποβολή του Γκριν. Η διαιτησία είναι αυτό που μας... χαλάει, εδώ και 20 χρόνια. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είναι ο λόγος για να χάνουν οι άνθρωποι τη διάθεσή τους να ασχοληθούν με το άθλημα», ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV.

Λίγο αργότερα, στην Συνέντευξη Τύπου σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έπαιξαν δύο ομάδες που έχουν διαφορά στο ταλέντο και βρίσκονται σε διαφορετικούς ρυθμούς. Πιο φρέσκος με όρεξη ο Παναθηναϊκός κι εμείς με την καμπύλη της ενέργειας να έχει φτάσει στο πάτωμα. Θέλουμε κάποιες μέρες και κάποιες προπονήσεις να συνέλθουμε.

Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε καλή προπόνηση. Η διαιτησία επηρέασε με την αποβολή του Γκριν, που μας χάλασε τα σχέδια και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Δεν θέλαμε να γίνουμε ρεζίλι σε αυτόν τον βαθμό. Σεβασμός δεν υπάρχει από τους διαιτητές. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός και φρέσκος και είναι πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα».

Για το αν άδειασε η ΑΕΚ: «Δεν το θεωρώ, έτσι είναι. Συνήθως ξεκινούν τα playoffs με τις ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά. Έχεις αρκετό χρόνο να συνέλθεις. Θυμόμαστε το 2002 που ο Παναθηναϊκός μετά την Μπολόνια έχασε από τον Ολυμπιακό. Από τότε άλλαξαν κι έδωσαν επτά ημέρες. Για εμάς κι ένας να φύγει από το παιχνίδι τι να παίξουμε. Δεν μιλάω για φιλοδοξίες νίκης, αλλά για ένα κανονικό παιχνίδι να το τελειώσουμε χωρίς τραυματισμούς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα