Καστρίτης: «Οι παίκτες κάνουν... πρωταθλητισμό»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Οι παίκτες κάνουν... πρωταθλητισμό»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης απένειμε στους παίκτες του τα εύσημα μετά τη νίκη τους κόντρα στον Κόροιβο και εξήγησε ότι κάνουν πρωταθλητισμό στα... πάντα μετά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Κύμης

«Για εμάς αυτό σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας για την κανονική περίοδο και αισίως έχουμε φτάσει σε έναν απολογισμό 14 νικών και 11 ηττών. Όπως και να έχει, ανεξαρτήτως αποτελέσματος την Κυριακή, αυτό σημαίνει ότι θα κλείσουμε τη σεζόν με θετικό απολογισμό, περισσότερες νίκες από ήττες.

Ειδικά το διάστημα μετά το κακό μας ξεκίνημα και τις 6 ήττες, έχουμε ένα ρεκόρ 14-5, το οποίο σημαίνει ότι τα παιδιά μας από τον Δεκέμβρη και μετά καθημερινά κάνουν πρωταθλητισμό. Πρωταθλητισμό από τον τρόπο που σκέφτονται, τον τρόπο που προπονούνται, τον τρόπο που διαχειρίζονται τα αποτελέσματα, τα αρνητικά και τα θετικά. Γιατί το να μείνεις συγκεντρωμένος και συνεπής για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι κάτι εύκολο για μια ομάδα του δικού μας επιπέδου. Από αυτό το πρίσμα θα τους δώσω και σήμερα πολλά συγχαρητήρια για την νίκη μας, καθώς είμαστε πολύ κουρασμένοι και σωματικά και πνευματικά.

Για να καταφέρουμε να κερδίσουμε στην Ρόδο καταναλώσαμε πολύ ενέργεια και δεν είναι εύκολο μετά από μια μεγάλη νίκη να μένεις συγκεντρωμένος απέναντι σε έναν αντίπαλο θεωρητικά υποδεέστερο που παλεύει για την σωτηρία. Σε καμιά περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, αφού γνωρίζαμε ότι ο Κόροιβος παλεύει όλα τα παιχνίδια του και δίνει κάθε δύναμη του για να πάρει την νίκη. Το έκανε και μέσα στον Προμηθέα πριν από λίγες αγωνιστικές, το κάνει αρκετές φορές στους τελευταίους αγώνες που έχει παίξει. Πόσω μάλλον τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος και με μια νίκη σήμερα θα κλείδωναν την παραμονή τους.

Οπότε αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα του Κοροίβου γιατί και σήμερα πάλεψαν με αυτόν τον τρόπο και ακόμα και όταν πήραμε μια μεγάλη διαφορά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Συγχαρητήρια προσωπικά και στον κόουτς Καλαμπάκο γιατί είναι ψυχοφθόρο πραγματικά και θέλει πολλές αντοχές να μπορείς μετά από κάθε ματς να βλέπεις τους παίκτες σου στα μάτια και να τους δίνεις κουράγιο να συνεχίσουν να μάχονται στον δύσκολο δρόμο της παραμονής.

Περιττό να πω ότι εμείς είμαστε υπέρ του δέοντος ευχαριστημένοι με τα παιδιά μας, η χρονιά είναι ονειρεμένη για εμάς. Μένει ένα ακόμα παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, θέλουμε να το απολαύσουμε χωρίς άγχος και με το κίνητρο της καλής εμφάνισης να προετοιμαστούμε για να αγωνιστούμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Με την ευκαιρία, να δώσουμε συγχαρητήρια από μικροφώνου στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα