Αγγέλου: «Φτιάχνω… ταβορόσουπα»

Αγγέλου: «Φτιάχνω… ταβορόσουπα»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε κέφια μετά τη νίκη του Άρη επί του Ρεθύμνου κι έδωσε χαρακτηριστική απάντηση όταν ρωτήθηκε για το ότι δείχνει να είναι πλέον ήρεμος.

Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε δύο φορές. «Πάντα είμαι ήρεμος», απάντησε την πρώτη φορά για να ακολουθήσει και η δήλωση… «ναι, φτιάχνω… ταβορόσουπα) εννοώντας το ηρεμιστικό φάρμακο Tavor, για να σημειώσει. «Προετοιμαστήκαμε για να είμαστε δυνατοί στο τελευταίο παιχνίδι. Ήμασταν έτοιμοι για τα σενάρια που υπήρχαν. Αν δεν κερδίζαμε τον Πανιώνιο μπορεί να χρειαζόμασταν δύο νίκες. Αυτό το μήνυμα πέρασε στους παίκτες κι αυτό φάνηκε στην άμυνα, εις βάρος της επιθετικής ποιότητάς τους αλλά είμαστε ικανοποιημένοι».

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, στάθηκε στην ευστοχία των παικτών του συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια. «Κερδίσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο περιμέναμε να δούμε την ανταπόκριση της ομάδας. Μετά τα 13/53 σουτ με Πανιώνιο όπου ήταν λες και πετούσαμε πέτρες σε λίμνη, σήμερα ήμασταν πιο αποτελεσματικοί», είπε και συμπλήρωσε:

«Αν και στον τελευταίο μήνα δουλέψαμε κατά 70% στην επίθεση, η ομάδα κέρδισε από την άμυνα στα δύο τελευταία παιχνίδια. Το κλίμα στην ομάδα κι αυτό το περιβάλλον ασφάλειας που επικράτησε θα έλεγα ότι λειτούργησε προς όφελος της άμυνας. Είχαμε σκοπό και δουλέψαμε τακτικά ώστε να παρουσιαζόμαστε δυνατοί στα τελευταία 5-7 λεπτά του αγώνα με ενέργεια και γενναιότητα. Ξεκινάμε το παιχνίδι με παιδιά που δίνουν ενέργεια και ένστικτο. Είναι σημαντικό αυτήν τη στιγμή να η σχέση του κόσμου με την ομάδα να αφήσει μειδίαμα και να δώσει δύναμη στους ανθρώπους που διοικούν και προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα