Βετούλας: «Μετά το 25’ υπήρχε μόνο ο Άρης»

Βετούλας: «Μετά το 25’ υπήρχε μόνο ο Άρης»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας στάθηκε στην κακή απόδοση του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο ενώ αναφορικά με την παρουσία του Ρεθύμνου σε όλη τη σεζόν σημείωσε ότι «δεν είχαμε καλές επιλογές Αμερικάνων».

Ο προπονητής του Ρεθύμνου σημείωσε αρχικά ότι «ο Άρης κέρδισε δίκαια γιατί μετά το 25’ ήταν η μόνη ομάδα που ήταν στο γήπεδο. Εμείς δεν ήμασταν καλοί και σ’ αυτό έπαιξε ρόλο η άμυνα του Άρη στα γκαρντ όπου κάναμε πολλά λάθη. Συγχαρητήρια και στον κόουτς, κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο του Άρη και η ομάδα έπαιξε με καρδιά». Σε ερώτηση σχετική με τα πολλά άγονα (επιθετικά) λεπτά της ομάδας του σημείωσε: «Σε ότι αφορά το πρώτο ημίχρονο, ήταν ένα σημείο όπου κάναμε rotation, παίζαμε χωρίς καθαρό πλέι μέικερ γιατί Χίκι και Μούντι ήταν εγκλωβισμένοι στην άμυνα του Άρη. Η πίεση του Άρη μας οδήγησε σε λάθος επιλογές».

Σε ότι αφορά τη συνολική σεζόν για το Ρέθυμνο, απάντησε: «Θεωρώ ότι θέλαμε να ήταν διαφορετική η χρονιά. Δεν είχαμε καλές επιλογές στους Αμερικάνους κυρίως σε επίπεδο συμπεριφοράς. Και η ομάδα βασίστηκε στους Αμερικάνους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα