Μάρας: «Κίνητρο για μας η παρουσία του κόσμου»

Μάρας: «Κίνητρο για μας η παρουσία του κόσμου»

bet365

Ο Ιβάν Μάρας κάλεσε τους φίλους του Άρη στο Παλέ ενόψει του αυριανού(9/5, 18:00) αγώνα με το Ρέθυμνο καθώς στάθηκε στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Άρης θέλει να πετύχει την 3η διαδοχική νίκη του στο Πρωτάθλημα, έχοντας πλέον απελευθερωθεί από το άγχος της επιβίωσης. «Αποτελεί βασικό κίνητρο για εμάς να παίζουμε μπροστά στον κόσμο του ΑΡΗ. Μας υποστηρίζει συνεχώς και τον θέλουμε και αύριο (09/05) κοντά μας, για να είναι ο έκτος παίκτης μας και να μας βοηθήσει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε σε μία κατάσταση, όπου έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε στα Playoffs. Με τη βοήθειά του πιστεύω πως θα έχουμε μεγάλη πιθανότητα να το καταφέρουμε», σημείωσε ο Ιβάν Μάρας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ και αναφέρθηκε στην ομάδα του Ρεθύμνου.

«Το Ρέθυμνο έχει έξι Aμερικανούς παίκτες, παίζει γρήγορα, προσπαθεί να τιμωρήσει κάθε λάθος στην άμυνα, επιλέγει συχνά καταστάσεις ένας εναντίον ενός. To βασικό του «όπλο» είναι ο Stefan Moody, αλλά θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ως σύνολο και όχι να εστιάσουμε σε συγκεκριμένους παίκτες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα