Αγγέλου: «Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που μιλάνε λίγο»

Αγγέλου: «Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που μιλάνε λίγο»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έδειχνε ανακουφισμένος μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε στους ανθρώπους που περιβάλλουν την προσπάθεια της ομάδας.

«Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πανιώνιο. Σήμερα είναι της Αγίας Ειρήνης και πηγαίνοντας στην εκκλησία βρήκα έναν φίλο του Άρη ο οποίος μου ευχήθηκε καλή επιτυχία και μου είπε… «να μιλάτε λιγότερο και να κάνετε περισσότερα». Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα, τον κόσμο, τους συνεργάτες, τους παίκτες, οι οποίοι έκαναν πολλά», είπε αρχικά ο προπονητής του Άρη και συμπλήρωσε. «Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Δεν είναι όλοι οι παίκτες γι’ αυτά τα παιχνίδια. Η πίεση και το «πρέπει» κυρίως στον Άρη έχει έναν βαθμό δυσκολίας. Τελειώσαμε αυτήν την προσπάθεια, θα τσεκαριστούμε πλέον για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να τελειώσουμε το Πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για το αν ο Άρης έδειξε σε κάποια στιγμή να υποφέρει από την πίεση, είπε: «Η ομάδα πολέμησε την πίεση και την κέρδισε. Προετοιμαστήκαμε τρεις εβδομάδες για να την αντιμετωπίσουμε. Έγιναν πολλά πράγματα, όπως η εκδήλωση της Πρωτομαγιάς. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα περιβάλλον για να αντέξουμε αυτή τη δοκιμασία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα