Φιλικό χωρίς σκορ για Άρη και Τρίκαλα (pics)

Φιλικό χωρίς σκορ για Άρη και Τρίκαλα (pics)

Gazzetta team
Φιλικό χωρίς σκορ για Άρη και Τρίκαλα (pics)

bet365

Άρης και Τρίκαλα έδωσαν φιλικό στο «Nick Galis Hall» και δεν κρατήθηκε σκορ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Άρη

Φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν σήμερα (28/04) ο Άρης και τα Τρίκαλα, κεκλεισμένων των θυρών στο «Nick Galis Hall». Έπειτα από συνεννόηση μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων, αποφασίστηκε να μην κρατηθεί σκορ. Έτσι, έκλεισε ένας «κύκλος» τριών φιλικών αναμετρήσεων για τους «κίτρινους», μία εβδομάδα πριν από την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο «Nick Galis Hall» (05/05, 17:00), για την 24η αγωνιστική της Basket League.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν χρησιμοποίησε τους τραυματίες Γιάννη Αθηναίου, Gary Bell και Λευτέρη Μποχωρίδη. Οι τρεις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Άρης Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος, Νικόλαος Κάλλεν, το μέλος του Δ.Σ., Αναστάσιος Μωυσιάδης, καθώς και οι Θανάσης Πλιάκης και Παύλος Ζουλιάμης.

ΜΟΛΥΒΔΑΣ: «ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΑΓΩΝΩΝ»

Μιλώντας στο arisbc.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Θανάσης Μολυβδάς, τόνισε: «Δώσαμε ένα δεύτερο φιλικό παιχνίδι μέσα σε διάστημα τριών ημερών, προσπαθώντας να κρατηθούμε όσο πιο κοντά γίνεται στο ρυθμό των αγώνων που θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα είναι συνεχόμενοι. Γνωρίζοντας τις απουσίες που είχαμε για ακόμα μία φορά, θέλαμε να ελέγξουμε την συγκέντρωση των παικτών μας και την αντίδραση τους στα συνεχόμενα παιχνίδια κάτω από την κούραση που αυτά έχουν και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα