Σαλούστρος: «Έχουμε 12 μαχητές στον Προμηθέα»!

Gazzetta team
Σαλούστρος: «Έχουμε 12 μαχητές στον Προμηθέα»!

bet365

Ο Χρήστος Σαλούστρος σχολίασε την σπουδαία νίκη του Προμηθέα επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κι εξήγησε πως ουδείς πίστευε τους Πατρινούς στην αρχή της χρονιάς.

«Έχουμε κίνητρο, από την αρχή της χρονιάς. Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ εκτός έδρας. Έχουμε δώδεκα μαχητές. Είμαστε όλοι μαζί στα εύκολα και τα δύσκολα. Περάσαμε μια δύσκολη καμπή. Τώρα κερδίσαμε την ΑΕΚ, μια ομάδα Final 4. Δώσαμε και τη ψυχή μας. Είναι σίγουρα οι μεγαλύτερες νίκες μας, μαζί με αυτή επί του ΠΑΟΚ. Πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω. Έχουμε μια περίοδο ξεκούρασης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά της ΑΕΚ. Μετά έχουμε το παιχνίδι με το Λαύριο, θέλουμε να το κερδίσουμε και να πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί» εξήγησε αρχικώς στην κάμερα της Cosmote TV.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι η 2η χρονιά της ομάδας στην πρώτη κατηγορία και η 1η φορά με σίγουρη παρουσία στα playoffs. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Πολλά παιδιά θα είναι για πρώτη φορά στα playoffs. Αλλά, η ομάδα έχει μέταλο, το έχει αποδείξει. Θεωρώ πως η χρονιά μας ανήκει. Δεν μας πίστευε κανείς μέχρι την αρχή της χρονιάς. Επιβεβαιώνουμε πως είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και συνεχίζουμε. Ο Γκίκας είναι ο ηγέτης της ομάδας, συγχαρητήρια για το τρίποντό του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα