Παίκτες Πανιωνίου: «Μονόδρομος η επιστροφή του Ζιάγκου»

Gazzetta team
Παίκτες Πανιωνίου: «Μονόδρομος η επιστροφή του Ζιάγκου»

bet365

Oι παίκτες του Πανιωνίου εξέδωσαν ανακοίνωση, τονίζοντας πως η επιστροφή του Βαγγέλη Ζιάγκου στην ομάδα αποτελεί μονόδρομο.

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Στιβ Γιατζόγλου αποτελεί παρελθόν από τον Πανιώνιο προτού καν κάτσει στον πάγκο της ομάδας, με τους παίκτες του Ιστορικού να παίρνουν θέση υπέρ της επιστροφής του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Αυτή την ώρα ο Βαγγέλης Ζιάγκος πάει στο γήπεδο του Πανιωνίου για να μιλήσει με τη διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών

«Με πολύ προσπάθεια έχουμε φτάσει στη σημερινή κατάσταση και το ΜΟΝΟ που μας ενδιαφέρει είναι να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο στόχος που εχει τεθεί απ το ξεκίνημα της σεζόν είναι η παραμονή και εμείς ως επαγγελματίες παλεύουμε κάθε αγωνιστική γι αυτή. ΕΜΕΙΣ χρειαζόμαστε τον κόσμο μας δίπλα μας και συσπειρωμένο ΤΩΡΑ πιο πολύ από ποτέ. Αγωνιζόμαστε απ την πρώτη μέρα με αρκετές αντιξοότητες και κόντρα σε πολλούς, η επιστροφή του κόουτς αποτελεί μονόδρομο φτάνοντας στο τέλος αυτής της προσπάθειας για να παλέψουμε και τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τέλους στα ίσια. Παραμένουμε πιστοί στην φιλοσοφία μας, στη φανέλα και την ιστορία αυτής της ομάδας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα