Πανιώνιος: Πιθανή η αποχώρηση Αλευρογιάννη, Μισιακός για προπονητής!

Gazzetta team
Πανιώνιος: Πιθανή η αποχώρηση Αλευρογιάννη, Μισιακός για προπονητής!

bet365

Η απομάκρυνση του Στιβ Γιατζόγλου από τον Πανιώνιο φέρνει εξελίξεις, με τον Δημήτρη Μισιακό να αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή. Πιθανή και η αποχώρηση Αλευρογιάννη.

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός με επιστροφή* πονταρίσματος αν o Τζέιμς αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε πως ο Στιβ Γιατζόγλου θα πάρει τη θέση του Βαγγέλη Ζιάγκου στον πάγκο του Πανιωνίου, όμως μέσα σε λίγες ώρες όλα άλλαξαν.

Μετά από πιέσεις και σφοδρές αντιδράσεις του κόσμου «Ιστορικού» προς τον Σταύρο Αλευρογιάννη, αποφασίστηκε τελικά πως ο Στιβ Γιατζόγλου δεν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στα 3 τελευταία ματς και αποτελεί παρελθόν.

Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου εκτίμησαν το έργο του Βαγγέλη Ζιάγκου στον σύλλογο, μεταφέροντας του και στον Αλευρογιάννη. Πάντως αυτός που θα διαδεχθεί τον Στιβ Γιατζόγλου θα είναι ο βοηθός του Ζιάγκου, ο Δημήτρης Μισιακός.

Πιθανή είναι και η αποχώρηση του Σταύρου Αλευρογιάννη μετά τα όσα έγιναν λόγω Γιατζόγλου.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίζει στις επόμενες ώρες, αφού ο Πανιώνιος έχε δύσκολο έργο στα τρία ματς που απομένουν και κυνηγά την παραμονή στη Basket League.

Ο Μισιακός πάντως επιθυμεί την επιστροφή του Ζιάγκου στην ομάδα για να τελειώσουν μαζί τη δουλειά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα