Κλειστά μάτια, αυτιά και κυρίως... στόμα

Κλειστά μάτια, αυτιά και κυρίως... στόμα

Κλειστά μάτια, αυτιά και κυρίως... στόμα
Το gazzetta.gr αναλύει την «επόμενη» μέρα του Ολυμπιακού ο οποίος διανύει δύσκολη περίοδο και μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα σώσει τη χρονιά

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός με επιστροφή* πονταρίσματος αν o Τζέιμς αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η απώλεια του κυπέλλου ήταν ντροπιαστική για τον Ολυμπιακό. Η απώλεια του στόχου του Final 4 δεν ήταν τέτοια, ωστόσο σίγουρα αποτελεί αποτυχία.

Στον Ολυμπιακό η κατάσταση δεν είναι καλή και με την Basket League να κρίνεται σε περίπου 30-40 μέρες, ο χρόνος είναι πολύτιμος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περισσότερο από όλους δέχεται έντονη κριτική μέσω των social media, αλλά όπως ανέφερε κάποια στιγμή ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η ομάδα δεν διοικείται από το facebook.

Πρώτος στόχος είναι να επέλθει υγεία και να γίνουν καλά οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ, Στρέλνιεκς και Μπόγρης αν και μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν κι άλλοι παίκτες.

Δεδομένα ο Ολυμπιακός στα επόμενα 4-5 ματς του πρωταθλήματος θα παίξει με αρκετές απουσίες αφού οι «πληγές» της θυσίας και της αυταπάρνησης στη σειρά με τους Λιθουανούς, ήταν μεγάλες και βαθιές. Δεν τον παίρνει όμως να χάσει κάποιο παιχνίδι αφού τότε η αμφισβήτηση θα γίνει ακόμη πιο έντονη.

Δεύτερος στόχος είναι να επιστρέψει η ηρεμία. Αυτό θα χρειαστεί χρόνο γιατί όταν οι τέσσερις ομάδες θα διεκδικούν το τρόπαιο στο Βελιγράδι θα αναρωτιούνται στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού «γιατί δεν είμαστε εκεί».

Αυτιά, μάτια και στόμα πρέπει να παραμείνουν κλειστά.

Να μην ακούνε τι λέγεται για αυτούς. Να μην διαβάζουν τι γράφεται για αυτούς . Να μη λένε βαρύγδουπα πράγματα τα οποία δεν εφαρμόζουν στο παρκέ όταν πρέπει.

Η σεζόν περιλαμβάνει ακόμη έναν στόχο ο οποίος αν κατακτηθεί θα καλύψει τα πάντα και θα χρίσει τη σεζόν επιτυχημένη.

Αν χαθεί όμως, τότε το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο αφού δεύτερη σερί σεζόν χωρίς τίτλο δεν αντέχεται για μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα