Φιλικό με ΓΣΛ Φάρο ο Άρης

Φιλικό με ΓΣΛ Φάρο ο Άρης

bet365

Με μοναδικό απόντα τον Γιάννη Αθηναίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη. Απέναντι στον ΓΣΛ Φάρο θα είναι το ένα από τα δύο φιλικά παιχνίδια που θέλει να διεξαχθούν στο διάστημα της διακοπής ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει κοινοποιηθεί το πρόγραμμα των αγώνων της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Basketleague. Υπάρχει σίγουρα ένα διάστημα 15 ημερών μέχρι τον αγώνα με τον Πανιώνιο και ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να προγραμματιστούν δύο φιλικά παιχνίδια για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας. Το ένα θα γίνει απέναντι στον ΓΣΛ Φάρο στο Nick Galis Hall το προσεχές Σάββατο(21/4) και μένει να φανεί ποιο θα είναι το δεύτερο.

Το βέβαιο είναι ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Αθηναίου ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και προβλέπεται να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα