Συνεργασία ΕΣΑΚΕ με ΟΣΕΚΑ

Gazzetta team
Συνεργασία ΕΣΑΚΕ με ΟΣΕΚΑ

bet365

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε την έναρξη της στνεργασίας της με την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο.

Αναλυτικά:

Ο ΕΣΑΚΕ και η ΟΣΕΚΑ ανακοινώνουν την απόφασή τους για σύμπλευση και κοινές δράσεις. Μετά από την πετυχημένη συνεργασία στο πρόσφατο ΕΚΟ All Star Game, οι διοικήσεις των δύο φορέων συναντήθηκαν με στόχο την ευρύτερη από κοινού προσπάθεια, ώστε το μπάσκετ ενωμένο να δώσει προοπτική στους ανθρώπους με περιορισμένη κινητικότητα, να τους επιτρέψει να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη χαρά του αθλητισμού, την ομορφιά του μπάσκετ.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι πολυδιάστατη και με απώτερο σκοπό να αναδειχθεί ότι το μπάσκετ είναι ένα και για αρτιμελείς και για συνανθρώπους μας με κινητικούς περιορισμούς.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Ο ΕΣΑΚΕ είναι αρωγός κάθε προσπάθειας που συμβάλλει στην ανάπτυξη, διάδοση και προβολή του μπάσκετ. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι και τους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες. Νιώθουμε υπερήφανοι για την συνεργασία μας με την ΟΣΕΚΑ, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, και καλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού να στηρίξουν την προσπάθεια των σωματείων και των αθλητών με αμαξίδιο».

Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, κ. Χρήστος Καλούδης, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο της λίγκας, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον άμεσο συνεργάτη του, Νίκο Καραχάλιο, με τους οποίους είχαμε ειλικρινή διάλογο κι από την πρώτη στιγμή φάνηκε η διάθεση για συνεργασία. Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των ανθρώπων του μπάσκετ με αμαξίδιο τους παράγοντες του ΕΣΑΚΕ, που έδειξαν διάθεση για να ενώσουμε δυνάμεις. Το μπάσκετ είναι ένα, αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά και τίποτα δεν μας χωρίζει. Θεωρούμε πως με αυτή τη συνεργασία ο χώρος μας δυναμώνει και το μήνυμα θα φτάσει σε κάθε σπίτι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα