Ο Τζόουνς και τα τρία τατουάζ

Ο Τζόουνς και τα τρία τατουάζ

Gazzetta team
Ο Τζόουνς και τα τρία τατουάζ

bet365

Το τατουάζ δεν αποτυπώνει απλά μια εμπειρία ζωής αλλά είναι και τρόπος έκφρασης για πολλούς ανθρώπους. Για τον Λάκι Τζόουνς, τα τρία τατουάζ που έχει στο κορμί του σχετίζονται με τη μεγάλη του αγάπη (σ. σ. μπάσκετ) αλλά και την οικογένειά του.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, «παρουσίασε» τα τατουάζ του Αμερικανού φόργουορντ ο οποίος ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά του μαζί με την οικογένειά του, καθώς τόσο η σύζυγός του Marissa όσο και τα δύο τους παιδιά είναι στη Θεσσαλονίκη. Ο Τζόουνς έκανε το πρώτο του τατουάζ στον αριστερό ώμο κι όπως σημείωσε στο www.paokbc.gr... «έκανα το πρώτο τατουάζ μου όταν ήμουν στο high school, λίγο πριν γίνω 18 χρονών και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από μια μπάλα του μπάσκετ». Είναι μία μπάλα μπάσκετ μέσα στην οποία υπάρχει η φράση «established 1993» (η χρονιά που γεννήθηκε) και γύρω οι λέξεις «witness history». Το επόμενο τατουάζ του αφορούσε τον πρώτο του γιο, Makhai, το όνομα του οποίο είναι «κεντημένο» στο στήθος του, ενώ το… συντροφεύουν δύο πουλιά. «Το επόμενο τατουάζ μου θα είναι για τον άλλο μου γιο, τον Zakhari και φυσικά θα είναι ανάλογα μεγάλο. Μάλλον θα το κάνω στην πλάτη μου»…

Το τρίτο και τελευταίο μέχρι σήμερα τατουάζ του είναι αφιερωμένο στη σύζυγο του Melissa. «Είναι ένα τριαντάφυλλο στο αριστερό μου χέρι, όπου είναι γραμμένο το όνομα της και η ημερομηνία του γάμου μας. Είμαι μαζί με την Melissa από το κολέγιο, αλλά αυτό το τατουάζ το έκανα εδώ στη Θεσσαλονίκη πριν από μερικούς μήνες».

Ο Λάκι Τζόουνς απουσίασε από τους τελευταίους δύο αγώνες του ΠΑΟΚ, αλλά με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος θα επιστρέψει στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου καθώς θα έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας. «Είπα στα παιδιά πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ ότι αν συνεχίζουν να παίζουν με τον τρόπο που θέλουμε θα παίρναμε τη νίκη. Έβλεπα το παιχνίδι και από την αρχή ήμουν σίγουρος ότι νικούσαμε. Παίξαμε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια και είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου», σημείωσε ο ίδιος και αναφέρθηκε στις διαδοχικές νίκες.

«Είναι η κατάλληλη περίοδος για να φορμαριστούμε. Βοήθησε το γεγονός ότι έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε καθώς τελείωσαν οι αγώνες της Ευρώπης. Έχουμε τρεις σημαντικούς αγώνες μπροστά μας για την κανονική περίοδο και φυσικά τα play-offs. Θέλουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αν είμαστε υγιείς, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά». Αναφέρθηκε μάλιστα και στον Τεράν Πέτεγουεϊ. «Με τον ερχομό του Terran Petteway είμαστε ακόμα πιο γεμάτοι. Είναι πολύ καλός σκόρερ και νομίζω ότι η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις μας βοηθάει και τους δύο. Εγώ είμαι καλός αμυντικός, αυτός είναι πολύ καλός στην επίθεση και βελτιωνόμαστε και οι δύο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει ο καθένας μέσα στο γήπεδο: «Ξέρω ότι η δουλειά μου είναι να μαρκάρω έναν καλό περιφερειακό. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αν το παιχνίδι κρίνεται στο τέλος θα πάρει την μπάλα ο Goss. Γενικά γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον και αυτό βοηθάει την ομάδα. Ξέρουμε πότε πρέπει να πάρει την μπάλα ο Jackson, ότι αν ο Ζάρας μπει στο παρκέ θα βοηθήσει, ότι ο Κατσίβελης θα μας οργανώσει. Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο μας και αυτό είναι πολύ καλό», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο του αρέσει να παίζει άμυνα: «Από το κολλέγιο ακόμα, μάρκαρα τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Είμαι της άποψης ότι η άμυνα δίνει τα πρωταθλήματα. Μου αρέσει η άμυνα και μου αρέσει ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ παίζει άμυνα».

Στον επίλογο των δηλώσεών του στο www.paokbc.gr στάθηκε και στην επιλογή που έκανε το περασμένο καλοκαίρι: «Έκανα την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Μου αρέσουν τα πάντα εδώ. Όλα είναι πολύ καλά και για μένα και για τα παιδιά μου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα