Η άνοδος του Μπράις Ντουβιέ

Η άνοδος του Μπράις Ντουβιέ

Η άνοδος του Μπράις Ντουβιέ

bet365

Έπειτα από ένα άγονο διάστημα, ο Μπράις Ντουβιέ δείχνει να βρίσκει θέση στο rotation του Άρη. Αυτό φαίνεται τουλάχιστον μέσα από τον διπλασιασμό των αριθμών του.

Σε σχέση με τα Πρωταθλήματα στα οποία αγωνιζόταν, φέτος ο Μπράις Ντουβιέ ουσιαστικά δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε υψηλότερο επίπεδο. Αυτή η μετάβαση δεν είναι εύκολη, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που εντάχθηκε σε μια «προβληματική» κατάσταση. Ο ίδιος αντιμετώπισε την περίσταση ως μια ευκαιρία απόδειξης των ικανοτήτων του, αλλά στην πορεία διαπίστωσε ότι η ελληνική λίγκα απαιτεί περισσότερα πράγματα σε σχέση με την αθλητικότητα.

Ως εκ τούτου, μετά την εντυπωσιακή παρουσία του στον εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας – τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ – σταδιακά έχασε τον ρόλο του, περιορίστηκε ο χρόνος συμμετοχής του, με συνέπεια να φαίνεται και στο πρόσωπο του ιδίου ότι δεν «διασκέδαζε» αυτό που έκανε.

Η ουσιαστικά «επιστροφή» του στην ομάδα ήταν ένα από τα στοιχήματα που έβαλε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Αφού τσέκαρε σε ποιους τομείς θα μπορούσε να τον βοηθήσει, συζήτησε μαζί του και προσπάθησε να του δώσει να καταλάβει, τι ακριβώς ζητάει από αυτόν. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, ο Ντουβιέ παίρνει (σχεδόν) διπλάσιο χρόνο συμμετοχής (σε σύγκριση με τους πρώτους επτά αγώνες) καθώς από περίπου 11 λεπτά που είχε κατά μέσο όρο, πλέον είναι στο παρκέ περισσότερα από 20. Η διαφορά φαίνεται και στους υπόλοιπους αριθμούς. Από τους 4.2 πόντους και 3.4 ριμπάουντ ανά αγώνα, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ξεπερνά τους επτά ενώ μαζεύει και 6.5 ριμπάουντ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα