Γιαννακόπουλος: «Να αντιδράσουμε στην Πυλαία»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Να αντιδράσουμε στην Πυλαία»

bet365

Το Λαύριο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ (15/4, 17:00) για την 23η αγωνιστική της Basket League και ο Σάκης Γιαννακόπουλος εξήγησε πως το ζητούμενο για την ομάδα του είναι να δείξει καλύτερη εικόνα σε σχέση με τις τρεις σερί ήττες που προηγήθηκαν.

Το blog του αρχηγού του Λαυρίου στο esake.gr

«Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα έχουμε τρεις ήττες συνεχόμενες σ ένα βέβαια πολύ απαιτητικό σερί αγώνων. Παρά την υψηλή δυσκολία όμως πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δείξουμε μια καλύτερη εικόνα που μακάρι να συνοδευτεί και με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο αντίπαλος μας είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα προερχόμενη από σπουδαία διπλά που την έχουν ανεβάσει κατακόρυφα στην βαθμολογία. Παίζουν πλέον βάσει των δυνατοτήτων τους και αυτός τους έχει αυξήσει την αυτοπεποίθηση σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η Πυλαία είναι πάντα δύσκολη έδρα πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς πρέπει να αντιδράσουμε κι αυτό είναι το καλύτερο σημείο εν όψει της διακοπής που έρχεται. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη. Το ελληνικό μπάσκετ έχει παράδοση αλλά και ανάγκη από διακρίσεις».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα