Τακιανός: «Να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τη σεζόν»

Gazzetta team
Τακιανός: «Να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τη σεζόν»

bet365

Τα Τρίκαλα υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην Α2 μετά την ήττα από τον Άρη και ο Φώτης Τακιανός εξήγησε πως το ζητούμενο για τους Θεσσαλούς είναι να τελειώσουν με αξιοπρέπεια τη σεζόν.

«Συγχαρητήρια στον Άρη και καλή δύναμη όσον αφορά τη συνέχεια. Για μας ήταν ένα παιχνίδι το οποίο, όπως και τα τελευταία, είχε τις ίδιες δυσκολίες. Απέναντι σ' έναν αντίπαλο με σαφώς υψηλότερο κίνητρο και με παίκτες που δεν είχε στον προηγούμενο αγώνα. Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τη φετινή σεζόν γιατί η ομαλή λήξη της φετινής χρονιάς θα είναι η παρακαταθήκη για την επόμενη. Μια ομάδα που θα παλεύει κάθε μέρα μπορεί να αρέσει σε κάποιους για να ξαναφέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει. Στο παιχνίδι δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί σε πολλά πράγματα, όπως η προστασία του καλαθιού. Κι όπως γίνεται συνήθως αναλόγως με την πίεση που δέχεται στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο, καταρρέει λόγω δυνάμεων. Αυτά είναι επαναλαμβανόμενα, θα τα δούμε και στους επόμενους αγώνες» ανέφερε ο προπονητής των Τρικάλων μετά την ήττα από τον Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα