Κρουμπάλι: «Τα πάντα για την τετράδα»

Gazzetta team
Κρουμπάλι: «Τα πάντα για την τετράδα»

bet365

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι μίλησε για το... ιδιαίτερο ματς με το Λαύριο (15/05, 17:00), αλλά και για το στόχο που έχει με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε

Γεια σας...

Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά πλέον, έχουμε αφήσει αυτό το παιχνίδι πίσω μας και έχουμε επικεντρωθεί στον αγώνα με το Λαύριο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε να τερματίσουμε στις πρώτες τρεις ή τέσσερις θέσεις στην κανονική περίοδο, το θέλαμε από την αρχή της χρονιάς και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Για αρχή όμως, πρέπει να νικήσουμε το Λαύριο, που είναι καλή ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Είναι ιδιαίτερο για μένα να παίζω απέναντι στο Λαύριο, γιατί είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου, αλλά το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχουμε μια δουλειά να κάνουμε με την ομάδα μου και τίποτα άλλο.

Σίγουρα είναι πολύ καλό που έχουμε χτίσει ένα σερί, τόσο για εμάς, όσο και για τον κόσμο που μας στηρίζει. Έχουμε βελτιώσει πολλές μικρές λεπτομέρειες σε άμυνα και επίθεση το τελευταίο διάστημα, ενώ συνεχίσαμε να δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση και να βελτιώνουμε όσα μας ζητάει ο προπονητής μας.

Ξέρουμε ότι μετά το παιχνίδι με το Λαύριο υπάρχει μεγάλη διακοπή. Αυτό είναι το πρόγραμμα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα. Να ξεκουράσουμε το σώμα μας και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τελευταία τρία παιχνίδια της κανονικής περιόδου και τα playoffs».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα