Χατζής: «Ο Σπανούλης σέβεται το μπάσκετ κι είναι άξιος»

Χατζής: «Ο Σπανούλης σέβεται το μπάσκετ κι είναι άξιος»

Χατζής: «Ο Σπανούλης σέβεται το μπάσκετ κι είναι άξιος»
Ο Νίκος Χατζής μίλησε στο gazzetta.gr για τον Βασίλη Σπανούλη που εδώ και λίγες ώρες έσπασε το δικό του ρεκόρ.

Ο Νίκος Χατζής μέχρι και πριν λίγες ώρες απολάμβανε την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, κορυφή η οποία πλέον ανήκει στον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Ο Καλαματιανός γκαρντ, ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχουν περάσει από το χώρο του μπάσκετ, μίλησε στο gazzettra.gr για το επίτευγμα του Βασίλη Σπανούλη για τον οποίο είχε μόνο καλά λόγια να πει.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Νίκος Χατζής αρχικά ανέφερε, «αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Βασίλη για αυτό που κατάφερε. Πρόκειται για έναν μεγάλο αθλητή, σπουδαίο σκόρερ και παίκτη πρότυπο. Ειλικρινά χαίρομαι που κατάφερε να με προσπεράσει. Για να πετύχεις κάτι τόσο σημαντικό δεν είναι εύκολο, χρειάζεται να είσαι συνεπής, να έχεις διάρκεια, να είσαι πειθαρχημένος και κυρίως να σέβεσαι το μπάσκετ και ο Σπανούλης πληροί όλα αυτά».

Ο Χατζής θυμήθηκε τη δική του ανάλογη στιγμή, «σίγουρα είναι κάτι που δε θα ξεχάσω ποτέ. Έπαιξα 18 χρόνια στην Α1 και κατάφερα αρκετά πράγματα. Όταν σταμάτησα και έκανα το δικό μου ταμείο ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Αισθανόμουν και αισθάνομαι όμορφα για όσα έδωσα και πήρα από το μπάσκετ. Τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου ήμουν περισσότερο σκόρερ και χαίρομαι που είμαι μέλος της ελίτ. Ήξερα κάποια στιγμή πως θα βρισκόταν κάποιος να με ξεπεράσει και χαίρομαι που αυτός είναι ο Βασίλης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα