Σφαιρόπουλος: «Σπάνια βγαίνει στο παγκόσμιο στερέωμα παίκτης σαν τον Σπανούλη»

Σφαιρόπουλος: «Σπάνια βγαίνει στο παγκόσμιο στερέωμα παίκτης σαν τον Σπανούλη»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τους τραυματίες του και για τον Βασίλη Σπανούλη, που είναι πια ο πρώτος σκόρερ στην Basket League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου, μετά την νίκη επί του Πανιωνίου: «Πήραμε μια μικρή διαφορά στο ημίχρονο. Ανεβάσαμε την διαφορά, αλλά ο Πανιώνιος πάντα πάλευε, μας δυσκόλεψε και μας έφτασε στο σκορ. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την προσπάθειά του, δεν ξεχνώ τα 2 χρόνια που ήμουν εδώ, εύχομαι να πετύχει τους στόχους του».

Στη συνέχεια είπε για τους τραυματίες: «Δεν ξέρω ποιοι θα είναι έτοιμοι και ποιοι όχι. Σήμερα είχαμε στην άκρη του πάγκου τη μισή ομάδα. Θα δούμε ποιοι θα μπούνε. Είναι δύσκολο όταν λείπουν οι Πρίντεζης και Τιλί. Με την εμπειρία που έχουν και οι δύο, ελπίζω να είναι έτοιμοι για την Ζαλγκίρις».

Για τον Βασίλη Σπανούλη πρόσθεσε: «Ο Σπανούλης είναι ένας παίκτης που σπάνια βγαίνει στο παγκόσμιο στερέωμα κι έχει δουλέψει πάρα πολύ στην καριέρα του. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ειδικά για το ότι συνεχίζει να έχει την ίδια φλόγα και πάθος σε αυτή τη φάση της καριέρας του, που έχει κατακτήσει τα πάντα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα