Λυκογιάννης: «Σημαντικό το πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό, αλλά θα έχει και πίεση»

Λυκογιάννης: «Σημαντικό το πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό, αλλά θα έχει και πίεση»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Σημαντικό το πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό, αλλά θα έχει και πίεση»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ στάθηκε στη σειρά του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ και εξήγησε ότι θα έχει την πίεση με το μέρος του.

Αρχικά και μιλώντας για την αναμέτρηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ είπε πως «τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών, είχαμε μια σχετικά καλή παρουσία. Προερχόμασταν από ένα κακό παιχνίδι, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερο χρόνο προετοιμασίας για να αναλύσουμε έναν αντίπαλο τέτοιου επιπέδου. Συν τον τραυματισμό του Τζόουνς, οπότε μια ακόμη λύση λιγότερη. Όλα τα παιδιά πάλεψαν όσο μπορούσαν. Στο α’ μέρος, όσο είχαμε ενέργεια, ήμασταν καλοί. Μετά, σταδιακά, ο Παναθηναϊκός ανέβαζε σταδιακά τον ρυθμό του, με αποτέλεσμα να ανοίξει η διαφορά. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και καλή επιτυχία για τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μακάρι να τα καταφέρει και να πάει στο Final 4. Εμείς, από μέρους μας, έχουμε τρία παιχνίδια για το τέλος της κανονικής διάρκειας και να διεκδικήσουμε τα playoffs».

Για τα ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα playoffs, είπε: «Γενικότερα όταν φτάνεις σε αυτή τη χρονική στιγμή της διοργάνωσης, οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι δύσκολη. Είναι δυο ομάδες που έχουν γεμάτο και πλούσιο ρόστερ, με μεγάλη εμπειρία. Το πιο σημαντικό είναι η ημέρα, εννοώ ποια ομάδα θα βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τη συγκεκριμένη μέρα. Είναι σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας. Παράλληλα όμως, θα έχει την πίεση στο πρώτο παιχνίδι, που είναι πάντα το πιο δύσκολο. Δεν νομίζω ότι γενικά χωρούν προβλέψεις. Οι ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά».

Για τις διαφορές σε σχέση με το παιχνίδι του α’ γύρου: «Βγάλαμε έναν πολύ δύσκολο πρώτο γύρο, με επτά νίκες. Άλλαξε σημαντικά η εικόνα μας όταν πουλήθηκε ο πιο σημαντικός παίκτης μας. Ξέραμε ποιος ήταν ο πρωταγωνιστής, οι συμπληρωματικοί και οι βοηθητικοί. Αργήσαμε να βρούμε ισορροπίες μετά τη φυγή του. Από εκεί και πέρα, είναι κι ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων. Με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας, χάσαμε τρεις αγώνες στο τέλος. Ας μην σχολιάσουμε πώς για τα δύο εξ αυτών. Θεωρώ ότι δικαιούμαστε την παρουσία μας στα playoffs βάσει της εικόνας μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα