Σακελλαρίου: «Να κάνουμε το αδύνατο... δυνατό κόντρα στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Σακελλαρίου: «Να κάνουμε το αδύνατο... δυνατό κόντρα στον Ολυμπιακό»
Για το ματς του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό ενόψει της 23ης αγωνιστικής της Basket League (13/4, 18:30) μίλησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Aναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ

«Δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε

Έχουμε φτάσει τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε κι ίσως μια νίκη να μην φτάνει για να μείνουμε στην κατηγορία. Ίσως να μπορεί να μείνουμε ακόμα και… χωρίς νίκη, αλλά για να έχουμε την τύχη στα χέρια μας χρειαζόμαστε 1/4 και θα είμαστε πιο σίγουροι με 2/4. Αυτό λένε τα μαθηματικά…

Από τη στιγμή που πρέπει να νικήσουμε τους μισούς από τους αγώνες που θα δώσουμε, δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε ούτε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Είδαμε σε τι κατάσταση είναι, με τη χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στο Λαύριο, αλλά η ομάδα του Πειραιά σε όποια κατάσταση κι αν είναι, αποτελεί το ένα από τα δύο υψηλότερα εμπόδια.

Θα μας λείψει ο κόσμος που μας δίνει ώθηση, αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Παρότι και οι πιο φανατικοί οπαδοί μας σκέφτονται ότι δεν είναι με το μέρος μας οι πιθανότητες της νίκης με τον Ολυμπιακό, εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα, κυνηγώντας να κάνουμε το αδύνατο… δυνατό.

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την αναμέτρηση, είτε ως την απόλυτη υπέρβαση, είτε ως μια ευκαιρία για να δείξουμε -και στον εαυτό μας- ότι είμαστε ικανοί για το καλύτερο. Όπως και να ‘χει, σε καμία εμφάνισή μας στο Αρτάκης δεν μπορούμε να μην δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα