Μπρέι: «Ο Παναθηναϊκός θα θελήσει... διαφορά για να σκεφτεί τα playoffs»

Μπρέι: «Ο Παναθηναϊκός θα θελήσει... διαφορά για να σκεφτεί τα playoffs»

Gazzetta team
Μπρέι: «Ο Παναθηναϊκός θα θελήσει... διαφορά για να σκεφτεί τα playoffs»

bet365

Ο Κολοσσός Ρόδου φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Basket League και όπως είπε οι «πράσινοι» θα θελήσουν από... νωρίς μια διαφορά στο σκορ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να χτίσουμε μομέντουμ

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Το παιχνίδι με τον Προμηθέα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, καθώς σούταραν με εξαιρετικά ποσοστά. Εμείς τους πιέσαμε και τους αναγκάσαμε να σουτάρουν με δύσκολες προϋποθέσεις, αλλά παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να βρουν ρυθμό και μάλιστα τον διατήρησαν μέχρι το τέλος του ματς. Φυσικά και δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτό που πήραμε…

Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μία μεγάλη ομάδα που είναι δύσκολο να τη νικήσεις μέσα στο ΟΑΚΑ. Ξέρουμε ότι από την αρχή θα προσπαθήσουν να χτίσουν μία καλή διαφορά, για να τελειώσουν το παιχνίδι, καθώς έχουν μπροστά τους τα playoffs της EuroLeague. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ματσάρουμε την ενέργειά τους και να τους περιορίσουμε όσο μπορούμε, μέσα από την άμυνά μας. Εάν το κάνουμε αυτό, τότε θα δουλέψει πολύ καλύτερα και η επίθεση.

Για εμάς είναι μία πάρα πολύ δύσκολη μάχη, αλλά από την άλλη το βλέπουμε ως ένα ματς, μέσα από το οποίο μπορούμε να χτίσουμε ένα μομέντουμ μέχρι το τέλος της σεζόν. Μπορεί να μην είμαστε τόσο καλοί στα τελευταία έξι παιχνίδια μας, αλλά βρισκόμαστε σε τροχιά playoffs. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ώστε να κάνουμε ένα καλό τελείωμα στη σεζόν.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Τι Τζέι»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα