Στη διάρκεια της μάχης δεν ζητάς ευθύνες

Στη διάρκεια της μάχης δεν ζητάς ευθύνες

Στη διάρκεια της μάχης δεν ζητάς ευθύνες

bet365

Ο Βασίλης Βλαχόπουλος εξηγεί ότι η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για απόδοση ευθυνών ούτε για διαχωρισμούς.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Όταν καίγεται το σπίτι σου, ψάχνεις τρόπους να σβήσεις τη φωτιά και να διασώσεις ό,τι περισσότερο μπορείς. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν. Σε τελική ανάλυση δεν είναι της παρούσης. Κι αυτή τη στιγμή στον Άρη υπάρχει μια ανεξέλεγκτη φωτιά σε εξέλιξη και μια ομάδα ανθρώπων έστησαν αναχώματα για να την περιορίσουν και ουσιαστικά να σώσουν την ομάδα από την καταστροφή. Αν θα το καταφέρουν, θα φανεί μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Οπότε, το τι έλεγε ο καθένας για την οικογένεια Λάσκαρη το περασμένο καλοκαίρι ή το τι δεν έλεγε, αυτή τη στιγμή έχει μικρή σημασία. Το τι πρεσβεύει και ποιους εκπροσωπεί ο Δημήτρης Γουλιέλμος επίσης δεν είναι άξιο συζήτησης στην παρούσα φάση γιατί το πρόβλημα είναι στο παρκέ.

Ο Άρης δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει από το να ασχοληθεί με τους τέσσερις αγώνες που ακολουθούν. Κι επειδή οι συσχετισμοί στο ελληνικό μπάσκετ είναι τουλάχιστον περίεργοι, οφείλει να κάνει τρεις νίκες για να μην εξαρτάται από άλλους αγώνες. Οφείλει επίσης να αντιμετωπίσει τον κάθε αγώνα ξεχωριστά αρχίζοντας με αυτόν στα Τρίκαλα το προσεχές Σάββατο. Τους παίκτες που έχει, οφείλει να τους στηρίξει, παραμερίζοντας επίπεδο ικανότητας-ταλέντου-ποιότητας κλπ. Αυτούς έχει, αυτούς πρέπει να εμπιστευτεί.

Η (χθεσινή) απελπιστική αγωνιστική εικόνα απέναντι στην Κύμη ανέδειξε την αλήθεια της φετινής ομάδας. Παίκτες οι οποίοι – βάσει αρχικού σχεδιασμού – είχαν δευτερεύοντα και τριτεύοντα ρόλο, ξαφνικά κλήθηκαν να μπουν στα παπούτσια των Αθηναίου, Μπελ και το αποτέλεσμα φάνηκε στο παρκέ. Το ψυχολογικό βάρος αποδείχθηκε ασήκωτο, ο φόβος απλώθηκε και κάλυψε τη μεγάλη επιθυμία για ανταπόκριση στο φορτίο των ευθυνών. Κι αντί η ομάδα να… τρώει σίδερα ήταν πιο φοβισμένη από τον «ανθρωπάκο» στους Δέκα Μικρούς Μήτσους.

Τακτικά, η Κύμη πατώντας πάνω στη μεγαλύτερη ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ της, δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να κλείσει τη ρακέτα και ουσιαστικά επένδυσε σε δύο στατιστικά στοιχεία. Στο ότι ο Άρης είχε η χειρότερη ομάδα του Πρωταθλήματος έξω από τα 6.75 σε επίπεδο ποσοστού ευστοχίας και φυσικά διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της Basketleague.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να σταθεί περισσότερο στα χθεσινά. Αν το κάνει, θα χάσει κι αυτά που έχει μπροστά του και θα μετατραπεί σε πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Οφείλει να κερδίσει (σε πρώτη φάση) τα δύο επόμενα παιχνίδια, ο δε Αγγέλου να βρει τρόπους για να γίνει πιο αποτελεσματικό το σύνολο για να τελειώσει το… μαρτύριο της σταγόνας το οποίο άρχισε από το περασμένο καλοκαίρι και συνεχίζεται. Ο Άρης διατηρεί τον πρώτο λόγο στη μάχη για την επιβίωση, αρκεί να αποδείξει όμως ότι την αξίζει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βασίλης Βλαχόπουλος

Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία στα τελευταία χρόνια της… λαδόκολλας. Χάριν οικονομίας, το λευκό χαρτί χρησιμοποιούταν σε έκτακτες και ιδιαιτέρως σοβαρές καταστάσεις, ούτως ή άλλως ήταν δυσεύρετο. Πρόλαβε τη διαδικασία αποστολής των φαξ, αλλά και τις πρώτες συσκευές κινητής τηλεφωνίας με τη λαστιχένια κεραία που θύμιζαν στρατιωτικούς ασυρμάτους.

Παρακολουθεί όλες… τις μπάλες, αλλά η αδυναμία του είναι η πορτοκαλί, η σπυριάρα, λόγω της ειδοποιού διαφοράς μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Στο μπάσκετ ΠΑΝΤΑ κερδίζει ο καλύτερος. Στο ποδόσφαιρο, μπορεί να κερδίσει ο πιο τυχερός.

ΥΓ: Οσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα περιοδικά κι αν πέσουν στα χέρια του, το «Τρίποντο» ήταν, είναι και θα είναι το κορυφαίο forever and ever.