Ζιάγκος: «Η νίκη ήταν μονόδρομος»

Κάτια Πετροπούλου
Ζιάγκος: «Η νίκη ήταν μονόδρομος»

bet365

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τη νίκη επί των Τρικάλων (76-81).

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» ανέφερε μετά το ματς: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για μια σπουδαία νίκη, εδώ που έχουμε φτάσει γνωρίζαμε ότι η νίκη ήταν μονόδρομος δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Βλέπαμε αυτό το παιχνίδι ως ένα από τα δυσκολότερα της σεζόν μέχρι σήμερα, εάν όχι το δυσκολότερο, λόγω των ιδιαιτεροτήτων και της ομάδας των Τρικάλων που ξέραμε ότι είχε συσπειρωθεί αγωνιστικά λόγω των προβλημάτων, ενώ έπαιζε και το τελευταίο μαθηματικό της χαρτί για να μείνει στην κατηγορία.

Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε το μυαλό και την συγκέντρωση μας, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε βάζοντας πέντε κοντούς, το επιμέρους σκορ αποτυπώνει μια αγωνιστική αλήθεια και βρήκαμε τα ψυχικά και τα πνευματικά αποθέματα για να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να κάνουμε ένα καλύτερο τέταρτο δεκάλεπτο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, δύσκολος ο δρόμος που ακολουθούμε, είναι άξια συγχαρητηρίων είναι τεράστια τα ψυχικά τους αποθέματα, δεν έχει τελειώσει τίποτα, δεν σημαδεύουμε παιχνίδια και προσπαθούμε να πάρουμε ότι μας αναλογεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα