Μποχωρίδης: «Ο κόσμος θα καλύψει τα κενά των απόντων»

Μποχωρίδης: «Ο κόσμος θα καλύψει τα κενά των απόντων»

Gazzetta team
Μποχωρίδης: «Ο κόσμος θα καλύψει τα κενά των απόντων»

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με την Κύμη (11/4, 18:00) και στάθηκε στις απουσίες που θα έχουν οι «κίτρινοι» στο συγκεκριμένο ματς.

Ο γκαρντ του Άρη δήλωσε αρχικά ότι «έχουμε πέντε ‘τελικούς’ μπροστά μας, μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, με το ίδιο πάθος και αυταπάρνηση.

Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών με δυο πολύ σημαντικούς παίκτες, τον Αθηναίου και τον Bell και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο κόντρα στην Κύμη, ώστε με τη στήριξη του και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει, να καλύψει το κενά των απόντων και να δώσει την ώθηση που χρειάζεται σε όλους τους υπόλοιπους. Είναι μια αναμέτρηση όπου υπάρχει το ΄πρέπει’ και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Και συνέχισε: «Σεβόμαστε την ομάδα της Κύμης, έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ειδικά μετά την έλευση του ΜακΦάντεν. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια από το πρώτο λεπτό και να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα