Επέστρεψαν οι ΜακΛιν, Παπανικολάου

Επέστρεψαν οι ΜακΛιν, Παπανικολάου

Gazzetta team
Επέστρεψαν οι ΜακΛιν, Παπανικολάου
Ο Τζαμέλ ΜακΛιν έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο Κώστας Παπανικολάου έβγαλε μέρος της προπόνησης ενώ οι Πρίντεζης, Τιλί παραμένουν εκτός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη regular season της Euroleague και πλέον στρέφονται στις προσεχείς αναμετρήσεις με το Λαύριο (11/4) και τον Πανιώνιο (13/4) για την Basket League.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου επέστρεψαν το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στο ΣΕΦ και ο Έλληνας προπονητής είδε τον Τζαμέλ ΜακΛιν να προπονείται κανονικά, ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί κόντρα στη Ζάλγκιρις. Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Κώστας Παπανικολάου και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση ενώ οι Γιώργος Πρίντεζης και Κιμ Τιλί παραμένουν εκτός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα