Βετούλας: «Θέλουμε 3 νίκες για τα playoffs, αλλά παίζουμε άναρχα στα εκτός έδρας»

Gazzetta team
Βετούλας: «Θέλουμε 3 νίκες για τα playoffs, αλλά παίζουμε άναρχα στα εκτός έδρας»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας έμεινε ικανοποιημένος μόνο από το τρίτο δεκάλεπτο της ομάδας του ενώ έκανε ειδική αναφορά στο άναρχο παιχνίδι στα εκτός έδρας ματς.

Αρχικά ο τεχνικός του Ρεθύμνου είπε: «Συγχαρητήρια στον Μάκη (σ. Γιατράς) για την φετινή πορεία του Προμηθέα, η οποία είναι εντυπωσιακή. Ακολούθως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Προμηθέα και για τη νίκη και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα παιχνίδια του στην Πάτρα, σαν να είναι μια γιορτή. Εμείς κάναμε ένα καλό γ΄ 10λεπτο όταν παίξαμε άμυνα. Με 34 πόντους παθητικό στο α΄ 10λεπτο και 28 στην τελευταία περίοδο, δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος, ούτε να διεκδικήσεις κάτι καλό».

Και συνέχισε: «Προσπαθήσαμε να πάμε το παιχνίδι στους 70 πόντους, σε σετ ρυθμό και να μην αφήσουμε τον Προμηθέα να τρέξει, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, καθώς παίξαμε άναρχα απέναντι σε μια ομάδα που είναι καλύτερη από εμάς στο ανοικτό γήπεδο. Δεν είχαμε κάποιον παίκτη μας να ξεχωρίσει, βρεθήκαμε σε κακή βραδιά. Οταν πήγαμε να μειώσουμε το σκορ κάναμε λάθος επιθέσεις. Στα παιχνίδια που απομένουν θα κυνηγήσουμε άλλες 3 νίκες για τα πλέι-οφ, όμως το ότι παίζουμε τελείως άναρχα στα εκτός έδρας παιχνίδια μας θεωρώ ότι δεν μας δίνει και πολλές πιθανότητες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα