Το σερί, η τετράδα και το ρεκόρ ευστοχίας

Το σερί, η τετράδα και το ρεκόρ ευστοχίας

Το σερί, η τετράδα και το ρεκόρ ευστοχίας

bet365

Η κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα είναι πλέον στο χέρι του ΠΑΟΚ καθώς οι πέντε διαδοχικές νίκες στο Πρωτάθλημα του προσφέρουν αυτό το δικαίωμα. Ο Δικέφαλος δείχνει να διανύει επίσης την πιο φορμαρισμένη περίοδο της χρονιάς.

Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος όπου ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει σερί νικών. Και στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε σημειώσει πέντε συνεχόμενες νίκες, στην προκειμένη περίπτωση όμως πείθει περισσότερο για το επίπεδο αγωνιστικότητά της.

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ένα στοιχείο που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο είναι η… μεταμόρφωση της ομάδας στο μακρινό σουτ. Είναι προφανές επίσης ότι η ψυχολογία των παικτών άλλαξε μετά τα δύο «μεγάλα» τρίποντα του σημείωσε ο Θόδωρος Ζάρας στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη. Πριν τους τελευταίους δύο αγώνες με Κολοσσό Ρόδου και Κόροιβο Αμαλιάδας, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν από τις πιο εύστοχες ομάδες του πρωταθλήματος καθώς σούταρε με ποσοστό 32%(145/452).

Στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει 28/52 τρίποντα και σουτάρει με το εκπληκτικό 53.8%. Το δε συνολικό ποσοστό του «ανέβηκε» κατά 2.3 ποσοστιαίες μονάδες(34.3%). Ο Θόδωρος Ζάρας είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη επιρροή στην αύξηση του ποσοστού ευστοχίας. Ο έμπειρος γκαρντ από τους έξι πόντους ανά αγώνα, στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει 13 πόντους κατά μέσο όρο με ποσοστό ευστοχίας έξω από τα 6.75 το οποίο ξεπερνά το 70% με 5/7 προσπάθειες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα