Παπαθεοδώρου: «Ο Κόροιβος έχει παίκτες που παίζουν με το ένστικτο»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Ο Κόροιβος έχει παίκτες που παίζουν με το ένστικτο»

bet365

Η ενσωμάτωση του Λίνου Χρυσικόπουλου στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας εκμηδένισε τα προβλήματα του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού(31/3, 16:30) αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε κυρίως στον χαρακτήρα συγκεκριμένων παικτών του αντιπάλου.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα και φυσικά θα επιδιώξει την πέμπτη διαδοχική νίκη του στο Πρωτάθλημα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του Κόροιβου Αμαλιάδας με δηλώσεις του στο www.paokbc.gr.

«Επιστρέφουμε στο γήπεδο μας μετά από δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και επιθετικοί για να κάνουμε ακόμα μία νίκη που θα μας βοηθήσει να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία. Θα χρειαστεί να είμαστε σκληροί και δυνατοί στην άμυνα, καθώς ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που δεν πρέπει να την αφήσουμε να βρει καλό ρυθμό. Έχει παίκτες που παίζουν με το ένστικτο και την ψυχολογία και έτσι η ατομική μας άμυνα θα παίξει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στην αυριανή «ημέρα ΠΑΟΚ-ημέρα μπάσκετ», προσκαλώντας τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο. «Με την χαμηλή τιμή του εισιτηρίου, νομίζω ότι είναι μια μέρα στην οποία μπορεί ο κάθε φίλαθλος να έρθει με την οικογένειά του στο γήπεδο, να απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι και να δει την αγαπημένη του ομάδα να πετυχαίνει ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα