Μπρέι: «Να τους κόψουμε τον ρυθμό»

Gazzetta team
Μπρέι: «Να τους κόψουμε τον ρυθμό»

bet365

Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει τον Γ.Σ.Λ. Φάρο για την 21η αγωνιστική της Basket League (31/3, 16:30) και ο Τι Τζέι Μπρέι εξήγησε τον τρόπο που οι Ροδίτες θα επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Το blog του γκαρντ του Κολοσσού στο esake.gr

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Μπορεί να το αναφέρω κάθε εβδομάδα, αλλά το πρόγραμμα που έχουμε τον Μάρτιο είναι εξαιρετικά δύσκολο για εμάς. Ο ΠΑΟΚ ήταν άλλη μία καλή ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς για εμάς, ήταν σε μία ημέρα που τους έμπαιναν σχεδόν όλα τα σουτ και παρά το γεγονός ότι στην άμυνα τους κλείναμε αρκετά καλά.

Με βάση, λοιπόν, αυτές τις σερί ήττες, θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις δύο με τρεις κρίσιμες κατοχές, οι οποίες κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει σχεδόν παρόμοιο είδος παιχνιδιού με το Λαύριο, όπου στο τέταρτο δεκάλεπτο έβγαλε και εκείνος περισσότερες επιθέσεις σε σχέση με εμάς και αυτό έκανε τη διαφορά, για να φτάσει στη νίκη.

Από ‘κει και πέρα, παίζουμε τον ΓΣΛ-Φάρο, που είναι μία ομάδα, η οποία δεν βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη, αλλά παρ’ όλα αυτά τον τελευταίο μήνα παίζει αρκετά καλά. Απέκτησαν κάποιους καινούριους παίκτες και πλέον κατάλαβαν τι πρέπει να κάνουν για να πετύχουν τους στόχους τους.

Όπως σε όλα ματς εκτός έδρας θα πρέπει να ξεκινήσουμε με ενέργεια, ώστε να περιορίσουμε το πλεονέκτημα που έχουν ως γηπεδούχοι. Το σημαντικό για εμάς θα είναι παίξουμε καλή ομαδική άμυνα, για να τους κόψουμε τον ρυθμό. Εάν καταφέρουμε να πάρουμε κάποιους εύκολους πόντους μέσα από την άμυνά μας, θεωρώ πως θα είμαστε σε καλό δρόμο για να πάρουμε τη νίκη.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Τι Τζέι»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα