Αγγέλου: «Φοράμε ένα γιλέκο υψηλής πίεσης και ευθύνης»

Αγγέλου: «Φοράμε ένα γιλέκο υψηλής πίεσης και ευθύνης»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη και μετά τη νίκη επί του Προμηθέα Πατρών αναφέρθηκε σ’ αυτό που συνάντησε στους «κίτρινους» αποφεύγοντας να μιλήσει επί του προσωπικού.

«Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες γιατί ξέρετε καλά ότι το πρόβλημα του Άρη είναι πολύπλευρο και στις πρώτες 40 ώρες είδα πολλούς ανθρώπους να έχουν μεγάλη διάθεση και να τρέχουν σε πολλά μέτωπα. Αυτό προσπαθήσαμε και δεν ήταν προπονητικό το πρόβλημα. Ήταν να βοηθήσουμε τους παίκτες ώστε να βγει αυτό το 40λεπτο όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους οι οποίοι μου τηλεφώνησαν. Δέχθηκα πολλά τηλέφωνα στήριξης και για μένα είναι συγκινητικό. Στη φάση που βρισκόμαστε πρέπει να κάνουμε μια σκυταλοδρομία και συνεχίζουμε για το τελείωμα του Πρωταθλήματος», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το τι συνάντησε ερχόμενος στον Άρη, απάντησε: «Είδα ένα πολύ καλό γκρουπ χαρακτήρων. Οποιαδήποτε ομάδα σ’ αυτή τη θέση έχει έξτρα κίνητρο αλλά φοράει ένα γιλέκο υψηλής πίεσης και με ευθύνη. Μην ξεχνάμε όμως ότι κάθε παίκτης είναι σαν παιδί το οποίο θα έχει πρόβλημα αν δεν το αγκαλιάσεις, αν το αφήσεις μόνο του. Όλοι αγκάλιασαν τους παίκτες, έτσι τουλάχιστον αντιλήφθηκα εγώ».

Σχετικά με το αν ήταν δύσκολη η απόφαση επιστροφής του, σημείωσε: «Δεν θα ήθελα να βάλω το «εγώ»… Από τη στιγμή που δέχθηκα να το κάνω ήταν απόφαση. Ούτε ηρωική, ούτε ιδιαίτερη απόφαση. Ο τρόπος που μου μίλησαν κι αυτά που μου είπαν με κάλυψαν. Ο Άρης μου είχε δώσει μια ευκαιρία σε μια δύσκολη στιγμή πριν κάποια χρόνια. Εκείνη η προσπάθεια είχε αντίκτυπο παρότι αναγκάστηκα να πάρω μια απόφαση που ήταν διαφορετική. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνουν για δεύτερη φορά».

Για το επίπεδο στήριξης του κόσμου, είπε: «Επειδή υπάρχει βάρος, συναίσθημα και μεγάλο παρελθόν στην ομάδα, πιστεύω ότι με τους ανθρώπους που αγωνίζονται θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ο παίκτης που έρχεται εδώ αισθάνεται πιο βαριά τη φανέλα και τα πόδια του. Χωρίς τον κόσμο, δύσκολα ο Άρης να πάει μπροστά».

Σε ερώτηση για το αν είχε κίνητρο απέναντι στον Προμηθέα, είπε: «Κανένα κίνητρο απέναντι στον Προμηθέα με τον οποίον είμαι φίλος. Στον Προμηθέα με αγκάλιασαν και με στήριξαν πάρα πολύ. Είχα πει ότι το τρένο έχει στάση γιατί μπορεί να κουράστηκε το τρένο ή ο οδηγός. Κυρίως από τη στιγμή που είχα απέναντί μου τον Μάκη τον Γιατρά ο οποίος είναι φίλος μου και τον σέβομαι», είπε κι εκεί παρενέβη ο Γιατράς και σημείωσε… «θα με βλέπαμε διαφορετικά αν δεν ήταν ο κόουτς… θα είχα διαφορετική συμπεριφορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα