Λυκογιάννης: «Είμαι ευτυχής που δεν έχουμε κανένα άγχος»

Λυκογιάννης: «Είμαι ευτυχής που δεν έχουμε κανένα άγχος»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο Κολοσσός το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο τεχνικός του Κολοσσού ανέφερε πως, «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Συγχαρητήρια και στη δική μας ομάδα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και διεκδικήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει ένα γεμάτο ρόστερ. Νομίζω ότι οι μικρές λεπτομέρειες μας στέρησαν τη δυνατότητα να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Συνεχίζουμε τη δουλειά και την προσπάθειά μας στα επόμενα παιχνίδια που απομένουν».

Για το αν η διαιτησία έκρινε το ματς: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Μίλησα για μπάσκετ, για τις μικρές λεπτομέρειες που καθόρισαν το παιχνίδι και δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και δύσκολα παιχνίδια. Είμαι ευτυχής που δεν έχουμε κανένα άγχος αυτή την στιγμή. Η ομάδα έχει σωθεί και δεν κινδυνεύει. Με αξιοπρέπεια στα επόμενα παιχνίδια, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα