Η μπουτίκ του Ολυμπιακού στην Αμαλιάδα (pics)

Η μπουτίκ του Ολυμπιακού στην Αμαλιάδα (pics)
Οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στην Αμαλιάδα θα μπορούν να κάνουν τα «ερυθρόλευκα» ψώνια τους.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«Συνέχεια στις εκτός έδρα εμφανίσεις του μπασκετικού Ολυμπιακού μας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Η ομάδα μας θα ταξιδέψει, αυτή η φορά, στην Αμαλιάδα όπου θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο στo πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 16.00 στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας και φυσικά ο πιο ένθερμος υποστηριχτής του Θρύλου το Official Olympiacos BC Road Store θα τον ακολουθήσει, δίνοντας και πάλι βροντερό "παρών", συνεχίζοντας την βραβευμένη πορεία!

Το Σουηδία-Χιλή στη Novibet με 0% γκανιότα* *Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα ματς

Το αυτοκινούμενο επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού, με επιτυχημένη παρουσία σε όλες τις εκτός έδρας εμφανίσεις του Θρύλου στην Ελλάδα και όχι μόνο, θα υποδεχτεί όλους τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας που θα βρεθούν στην Αμαλιάδα, συγκεκριμένα στην Πλατεία Αγίου Αθανασίου και έξω από το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, για να υποστηρίξουν με το πάθος τους και την αγάπη τους τον Ολυμπιακό μας.

Φυσικά με την παρουσία του θα μας τιμήσει και ο αγαπημένος σε όλους μας Θρυλέων! Την Κυριακή 25 Μαρτίου θα περιμένει μικρούς και μεγάλους φίλους του Ολυμπιακού μας στην Πλατεία Αγίου Αθανασίου για να παίξουν, να διασκεδάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Θα σας περιμένουν πολλές ακόμα εκπλήξεις και πλούσια δώρα!

Το πρόγραμμα λειτουργίας του Official Olympiacos BC Road Store:

Σάββατο 24/03 Πλατεία Αγίου Αθανασίου

Κυριακή 25/03 Πλατεία Αγίου Αθανασίου

Δευτέρα 26/03 Πλατεία Αγίου Αθανασίου Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας

13.00 – 21.00
09.00 – 21.00
09.00 – 14.00
14.00 – 19.00»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα