Μανωλόπουλος: «Ο Πανιώνιος έχει τη ψυχολογία με το μέρος του»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Ο Πανιώνιος έχει τη ψυχολογία με το μέρος του»

bet365

Η Κύμη υποδέχεται τον Πανιώνιο (25/3, 19:00) και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος παραδέχθηκε πως οι «κυανέρυθροι» έχουν τη ψυχολογία με το μέρος τους μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Το blog του 31άχρονου φόργουορντ της Κύμης στο esake.gr

«Γεια σας φίλοι μου,

Μετά από μια ακόμα μίνι διακοπή, μπαίνουμε και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Επόμενος μας αντίπαλος ο Πανιώνιος, μια ιστορική ομάδα με ανανεωμένο και πολύ γεμάτο πλέον ρόστερ. Μια ομάδα που αυτήν την στιγμή έχει το μομέντουμ και την ψυχολογία, μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχαν απέναντι στην ΑΕΚ.

Το Σουηδία-Χιλή στη Novibet με 0% γκανιότα* *Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα ματς

Ο Πανιώνιος «καίγεται» να βρει τις νίκες που θα τον κρατήσουν στην κατηγορία και έτσι κυνηγάει με πάθος όλα τα παιχνίδια, γεγονός που τον κάνει πολύ επικίνδυνο.

Εμείς από την άλλη, είχαμε ευκαιρία να προσαρμοστούμε καλύτερα στην απώλεια του βασικού μας οργανωτή, να δουλέψουμε στις διαφοροποιήσεις αυτής της κατάστασης και να εστιάσουμε στον αντίπαλο μας με προσήλωση στην κάθε λεπτομέρεια.

Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι και για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ακολουθώντας πιστά το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ, καθώς και το μακρινό σουτ, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Καλούμε για μια ακόμη φορά τον κόσμο όλης της Εύβοιας να γεμίσει το γήπεδο, ώστε να μας δώσει την απαιτούμενη ενέργεια να κερδίσουμε ένα ακόμη δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Μαζί έχουμε πετύχει πολλά πράγματα φέτος και είμαι σίγουρος στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίζουμε μαζί την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Σωτήρης»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα