Παπαθεοδώρου: «Μεγάλη αξία για εμάς το ματς με τον Κολοσσό»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Μεγάλη αξία για εμάς το ματς με τον Κολοσσό»

bet365

O Hλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Άρη, αλλά και για τη σημασία που έχει το ματς με τον Κολοσσό για τον ΠΑΟΚ.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Γιβραλτάρ - Λετονία και Νήσοι Φερόε - Λιχτενστάιν; (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου

«Πρώτα από όλα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Ήταν μια πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, με έναν προπονητή που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια και έχει δημιουργήσει έναν τρόπο παιχνιδιού, ο οποίος είναι πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμος. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που προσαρμόζεται στα σχέδια κάθε αντιπάλου, έχει καλή λειτουργία στην επίθεσή της, ξεκάθαρους ρόλους και κατεύθυνση. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση σε όλους τους ρόλους για να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Είναι σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι δεν έχουμε απώλειες λόγω τραυματισμών και μπορούμε να δουλεύουμε όλοι μαζί στις προπονήσεις. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος. Υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια για το τι μπορεί να γίνει στα υπόλοιπα. Αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη αξία για εμάς, καθώς παίζουμε σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε και έχουμε επικεντρωθεί 100% σε αυτό. Θα προχωρήσουμε στα υπόλοιπα στην πορεία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα