Μουρ: «Δεν σκέφτομαι ακόμα τις επόμενες χρονιές...»

Μουρ: «Δεν σκέφτομαι ακόμα τις επόμενες χρονιές...»

Gazzetta team
Μουρ: «Δεν σκέφτομαι ακόμα τις επόμενες χρονιές...»

bet365

Μετά το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και η 18η αγωνιστική της Basket League με τον Μακένζι Μουρ να αναδεικνύεται MVP για 5η φορά τη φετινή σεζόν.

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ αναδείχθηκε MVP της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς στο ranking (13 πόντοι με 9/11 βολές, 2/6 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ένα κόψιμο, 8 φάουλ υπέρ, 4 φάουλ εναντίον, 3 κλεψίματα σε 27’ και 52’’ συμμετοχής) στην εκτός έδρας νίκη του Λαυρίου επί του Κολοσσού.

Ο Μουρ είχε κερδίσει την διάκριση άλλες τέσσερις φορές μέσα στην σεζόν, την 1η αγωνιστική, την 12η, την 15η και την αμέσως προηγούμενη, 17η. «Είναι εύκολο να διακρίνομαι γιατί έχω σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές, ενώ η ομάδα μας συνολικά είναι πολύ οργανωμένη. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κάνω ότι χρειάζεται ώστε να βοηθάω το Λαύριο να πετυχαίνει νίκες» ήταν το σχόλιο του Αμερικανού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP για πέμπτη φορά την φετινή αγωνιστική χρονιά και ενώ απομένουν ακόμη επτά αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου;

«Σε κάθε αγώνα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και είναι εύκολο να διακρίνομαι γιατί έχω σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές, ενώ η ομάδα μας συνολικά είναι πολύ οργανωμένη. Όταν παίζω, πάντως, το μοναδικό που έχω στο μυαλό μου είναι η νίκη του Λαυρίου και όχι η προσωπική διάκριση».

- Το Λαύριο παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη σταθερότητα βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και το προσεχές Σαββάτο (24/3) αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας και βασική ανταγωνίστρια για την τρίτη θέση. Τι πρέπει να κάνει η ομάδα σου για να φύγει με τους δύο βαθμούς;

«Πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο που έχουν καταρτίσει οι προπονητές μας, που κάνουν εξαιρετική δουλειά, και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

- Ο προπονητής σου Χρήστος Σερέλης σε χαρακτήρισε παίκτη EuroLeague. Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για την φετινή σεζόν και για την συνέχεια της καριέρας σου;

«Για την φετινή σεζόν το μόνο που σκέφτομαι είναι να αντιμετωπίζω κάθε μέρα και κάθε αγώνα ξεχωριστά. Για την ώρα δεν σκέφτομαι την επόμενη αγωνιστική χρονιά ή τα επόμενα χρόνια. Είμαι απλά συγκεντρωμένος στην καθημερινή ατομική και ομαδική βελτίωση. Προτεραιότητα είναι να κάνω ότι χρειάζεται ώστε να βοηθάω το Λαύριο Megabolt να πετυχαίνει νίκες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα