Σούμποτιτς: «Δεν γινόταν να πάω για δύο μήνες»

Σούμποτιτς: «Δεν γινόταν να πάω για δύο μήνες»

Gazzetta team
Σούμποτιτς: «Δεν γινόταν να πάω για δύο μήνες»

bet365

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς επιβεβαίωσε τις συζητήσεις του με τον Άρη και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέρριψε την πρόταση που δέχθηκε.

Σκόραρε τουλάχιστον 15 πόντους ο Βέσελι στον αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο «Πίξι» παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 και σημείωσε ότι ο ίδιος δεν ήθελε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς αρχικά ανέφερε πως, «Δέχθηκα μια πρόταση αλλά την αρνήθηκα λόγω του χρόνου συνεργασίας. Θα ήταν η 3η φορά που θα αναλάμβανα τον Άρη στη διάρκεια της σεζόν, τις άλλες δύο έφυγα σαν κυνηγημένος. Δεν ήθελα να μπω και πάλι στην ίδια διαδικασία. Δεν χρειαζόμουν κάτι τέτοιο. Εγώ ήθελα συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο, για να έχω τη δυνατότητα να φτιάξω μια ομάδα από την αρχή. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Οι άνθρωποι που είναι τώρα στην ομάδα δεν μπορούσαν να μου εγγυηθούν για την επόμενη σεζόν. Για δύο μήνες δεν γινόταν να πάω».

Σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε να αναλάβει, απάντησε: «Η λέξη φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Απλά δεν ήθελα να περάσω τα ίδια όπως πριν από 6-7 αν και στον Άρη δεν είναι πλέον οι ίδιοι άνθρωποι».

Για το αν είναι δίκαιη η απομάκρυνση του Παναγιώτη Γιαννάκη, είπε: «Ο μεγάλος Άτσα Νίκολιτς έλεγε ότι είναι η μοίρα του προπονητή να βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι για να είναι έτοιμος να φύγει. Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. Με τον Παναγιώτη είμαστε φίλοι. Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Συνήθως η αλλαγή του προπονητή φέρνει αλλαγή στην ψυχολογία των παικτών». Σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει στον Άρη σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση του καλοκαίρι, είπε: «Θα έρθω με τα πόδια γιατί εκεί θα έχω τη δυνατότητα να φτιάξω την ομάδα από την αρχή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα