Ζάρας: «Πιστεύω ότι μπορώ να τα βάλω»

Ζάρας: «Πιστεύω ότι μπορώ να τα βάλω»

bet365

Αυτή είναι η μοίρα του σουτέρ καθώς γι’ αυτούς η απόσταση από την κόλαση στον παράδεισο είναι πολύ μικρή. Ο Θόδωρος Ζάρας για 6:30 λεπτά ήταν εκτός κλίματος. Με δύο λάθη στην επίθεση και μπόλικο εκνευρισμό. Κι εκεί που δεν τον περιμένει κανείς… νατος πετάχτηκε. Με δύο τρίποντα, ο απομηχανής θεός που απελπισμένα αναζητούσε ο ΠΑΟΚ.

Για τον Θοδωρή Ζάρα το περιβάλλον του Nick Galis Hall δεν είναι άγνωστο. Πέρασε μια διετία σ’ αυτό το γήπεδο. Μπαρουτοκαπνισμένος στα ντέρμπι μπορεί να χαρακτηριστεί γιατί έχει κάποια στις πλάτες του. Είδε επίσης τον προπονητή του να τον στηρίζει. Άλλος στη θέση του Ηλία Παπαθεοδώρου ενδεχομένως να τον είχε «καθίσει» στον πάγκο με αδιαπραγμάτευτη αιτιολογία την παρουσία του σ’ αυτά τα πρώτα 6:30 λεπτά. Κι όμως, τον κράτησε μέσα στο παιχνίδι επενδύοντας στην ψυχολογία του, στο ένστικτο του δολοφόνου. Αμφότεροι δικαιώθηκαν. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την επιμονή του, ο Θόδωρός Ζάρας για την πίστη του. Αυτή φάνηκε στο πρώτο από τα δύο τρίποντα που πέτυχε. Πήρε το ριμπάουντ, έκανε βήματα προς τα πίσω με ακρίβεια ώστε να βρεθεί έξω από τη γραμμή των 6.75, πήρε ανά χείρας το… δίκαννο και εκτέλεσε. Το πρώτο σουτ ήταν το δύσκολο. Το δεύτερο ήταν ευκολότερο γιατί πολύ απλά είχε την ψυχολογία.

«Όταν είμαι έτοιμος για να σουτάρω, πάντα πιστεύω ότι μπορώ να το βάλω», είπε ο ίδιος αρκετά λεπτά αφού χάθηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του. Ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση. «Κι δεν είμαι μόνο σουτέρ όπως πολλοί λένε», είπε. Το τελευταίο δεν αναφέρθηκε τυχαία. Μετά το δεύτερο τρίποντο έβγαλε μια κραυγή η οποία μέσα στην παγωμάρα που κυριάρχησε στο Παλέ ακούστηκε. «Ήταν μια προσωπική αντίδραση», είπε πολύ σοβαρός. «Το μυαλό μας πρέπει να φύγει από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι αυτή η νίκη μπορεί να μας δώσει έξτρα ώθηση. Είναι παιχνίδια που πρέπει να κερδίσεις το οποίο κρίθηκε μέσα από την άμυνα και τα τρία μεγάλα σουτ που βάλαμε εκεί που χρειαζόντουσαν», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα