Το «ευχαριστώ» του Πανιωνίου στον κόσμο για τον στόχο της παραμονής!

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» του Πανιωνίου στον κόσμο για τον στόχο της παραμονής!

bet365

Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για την παρουσία του κόσμου στο ματς με την ΑΕΚ κάνοντας ειδική αναφορά στον μεγάλο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Γνωρίζουμε ότι η νίκη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA στον αγώνα με την ΑΕΚ, ήταν πολύ σημαντική, αλλά δεν θα σημαίνει τίποτα, αν δεν κατορθώσουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Γνωρίζουμε ότι οι αγωνιστικές που ακολουθούν θα είναι εξίσου δύσκολες.

Όλοι, όμως, γνωρίζουν -κι εμείς και οι αντίπαλοι- ότι όταν η έδρα μας έχει αυτή την εικόνα, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μπορεί να πετύχει αυτό που έδειχνε ανέφικτο. Το έχει αποδείξει και στην ένδοξη ιστορία του.

Διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες της ομάδας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησε ΚΑΙ στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Ιδιαίτερα, οι οργανωμένοι φίλαθλοι τήρησαν την υπόσχεση της αδιάλλειπτης συμπαράστασης στην ομάδα σε χρονικά σημεία που χρειαζόταν για να μην «λύγιζε» ψυχολογικά. Κυρίως, όμως, δεν ξεπέρασαν ποτέ την λεπτή γραμμή, μεταξύ της μεγαλύτερης δυνατής συμπαράστασης και της δημιουργίας κρουσμάτων που θα είχαν επιβλαβή αντίκτυπο στην ίδια την ομάδα και στην προστασία της έδρας.

Γιατί, οι οργανωμένοι και μή φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, διαχρονικά ξέρουν πολύ καλά πως να συνδυάσουν την δύναμη των ιαχών τους και της επιτρεπτής συμπεριφοράς, ώστε να προσφέρουν μόνο θετικά σε κάθε εντός και εκτός έδρας αγώνα της ομάδας.

Απ’ αυτόν τον κόσμο αντλούμε δύναμη. Σε αυτόν τον κόσμο οφείλουμε να καταθέσουμε καρδιά και ψυχή, για να τον κάνουμε να νιώθει περήφανος για την ομάδα του, για να τον κάνουμε να φεύγει με χαμόγελο από το γήπεδο.

Έχουμε ένα πολύ δύσκολο δρόμο, αλλά θα τον περπατήσουμε μαζί ως το τέλος. Με επιμονή, υπομονή και πείσμα μέχρι τον τερματισμό.

Και κάθε φορά που θα ακούμε την εξέδρα να φωνάζει «εμείς θα σε κρατήσουμε Ιστορικέ» θα είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα…

Σας ευχαριστούμε για όλα!!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα