«Οι εποχές είναι περίεργες, βοηθήστε την ομάδα χωρίς ακρότητες»

«Οι εποχές είναι περίεργες, βοηθήστε την ομάδα χωρίς ακρότητες»

Gazzetta team
«Οι εποχές είναι περίεργες, βοηθήστε την ομάδα χωρίς ακρότητες»

bet365

Με ανακοίνωση-πρόσκληση προς τους φίλους της ομάδας, παίκτες και προπονητές του Άρη ζήτησαν την στήριξή τους και κυρίως την αποφυγή κάθε είδους ακρότητας αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι αθλητές και οι προπονητές του Άρη και σημειώνει: «Φίλαθλοι του ΑΡΗ, διανύουμε όλοι μαζί μια από τις πιο δύσκολες χρονιές στην ιστορία του μπασκετικού ΑΡΗ. Εσείς το γνωρίζετε και μας στηρίζετε με κάθε σας προσπάθεια σε μια επίσης δύσκολη εποχή για τον καθένα ξεχωριστά. Είστε, όμως, δίπλα μας και μας βοηθάτε με τη μαζική παρουσία σας στα γήπεδα, είτε στο «Nick Galis Hall», είτε σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο.

Τα προβλήματα που όλοι γνωρίζετε έχουν φέρει την ομάδα σε μια δύσκολη θέση βαθμολογικά. Το ξέρουμε, έχουμε και εμείς τη δική μας ευθύνη, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να βάλουμε την ομάδα και πάλι στο σωστό δρόμο, στον δρόμο των επιτυχιών. Θέλουμε να έχουμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε την απόλυτη στήριξή σας στα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος, προκειμένου να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση.

Σας θέλουμε δίπλα μας με την φωνή σας, με τον παλμό σας, σε ένα γεμάτο «Nick Galis Hall» και στα πέντε παιχνίδια που θα δώσουμε στο γήπεδό μας. Είστε η δύναμή μας και σας χρειαζόμαστε ως το τέλος της χρονιάς στο πλευρό μας, στην κερκίδα. Βοηθήστε την ομάδα όπως εσείς ξέρετε, χωρίς ακρότητες ή βίαιες συμπεριφορές. Δώστε και πάλι το παράδειγμα σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα με τη φωνή και την απαράμιλλη στήριξή σας και μόνο.

Οι εποχές είναι περίεργες και αυτό το καταλαβαίνετε καλύτερα από εμάς. Δεν χρειάζεται να δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μας στερήσει τη δική σας παρουσία από το γήπεδο, αυτή που μας δίνει και θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να πετύχουμε νίκες.

Οι προπονητές και παίκτες του ΑΡΗ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα