«Κυανέρυθρη» νίκη επί της ΑΕΚ μετά από 7 χρόνια!

«Κυανέρυθρη» νίκη επί της ΑΕΚ μετά από 7 χρόνια!

bet365

Ο Πανιώνιος είχε πανηγυρίσει νίκη της ΑΕΚ το... μακρινό 2011 για τελευταία φορά, σε ένα παιχνίδι που είχε στιγματιστεί από τον τραυματισμό του Μίλος Βούγιανιτς.

Κορκ Σίτι - Μποέμιανς και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Επτά χρόνια χρειάστηκε να περάσουν, για να πανηγυρίσει ο Πανιώνιος μια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ!

Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν των «κιτρινόμαυρων» με 71-69, για την 19η αγωνιστική της Basket League, παίρνοντας νίκη-ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Η τελευταία φορά που το πέτυχαν αυτό ήταν στις 16 Ιανουαρίου το 2011, καθώς το 2014-15 η ομάδα της Νέας Σμύρνης μέτρησε δύο ήττες, ενώ αμφότερες... χάθηκαν, με τις περιπλανήσεις τους στις μικρές κατηγορίες.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν στον πάγκο τον Γιώργο Μπαρτζώκα, είχαν νικήσει με 78-75 την ομάδα του Μηνά Γκέκου, για την 13η αγωνιστική, ωστόσο το σκορ πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Κι αυτό, διότι ο Μίλος Βούγιανιτς τραυματίστηκε μόλις στα μέσα της δεύτερης περιόδου, μετά από σύγκρουση με τον Τερέλ Καστλ.

Ο 31χρονος τότε γκαρντ υπέστη κάταγμα περόνης, με αποτέλεσμα να τελειώσει άδοξα η καριέρα του. Μάλιστα, αυτή θα ήταν η τελευταία του εμφάνιση με την κυανέρυθρη φανέλα, καθώς θα επέστρεφε στην Παρτίζαν, ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα